Hmmm elimdeki mousetan farkı yok yani kısacası boşa para vermim ışıklı mışıklı diye.Mouse gereğinden fazla ağrı ve malzeme yapısı çok dandik birde gereğindende büyük bunu yerine gamepower ursa bane alınır (model olarak fiyat kastetmeden) bende kullandım ve genelde oyun oynayanlar alıyor okadar dandikki mousenin sol tuşu kırılmıştı yani vereceğin paraya değmez
dediğim gibi çok bir beklentim yok oyun oynarken sıkıntı çıkarmasın bide çalışsın benim için tamam alıpta 2 ay sonra çöpe gidermi diye merak etmiştimalınabilir ama 30 TL büyük bir beklenti olmadan alınmsı lazım
bilemem ama gitme ihtimaldi yok diyememklavyeden çok bişey bekleme ama alınır diyorsunuz yani
dediğim gibi çok bir beklentim yok oyun oynarken sıkıntı çıkarmasın bide çalışsın benim için tamam alıpta 2 ay sonra çöpe gidermi diye merak etmiştim
30TL'den bahsediyoruz zaten.pek kaliteli bişey degil kendi kullandıgım için söylüyorum rahat edemezsin ben bi şüre kullandım şuan kardeşim kullanıyo malzeme kalitesi kötü ve RGB de o kadar başarılı degil tek mod var sadece gökküşagı modu ama tabi idarelik alabilirsin bi süre idare edip daha iyisini al yada daha kaliteli bişey al ömürlük olsun donanım arşivinde f/p klavyeler var onlara bakmanı tavsiye ederim
Yaşın kaçtır 20-30 isen pek bir beklentin olmadan alabilirsin 10-20 arası ise eline küçük gelebilir (10 dahil değil tabii kiklavyeden çok bişey bekleme ama alınır diyorsunuz yani
dediğim gibi çok bir beklentim yok oyun oynarken sıkıntı çıkarmasın bide çalışsın benim için tamam alıpta 2 ay sonra çöpe gidermi diye merak etmiştim
İnternette daha detaylısı yokaynı anda 20 tuşa bassın mekanik olsun diye bir derdim yok laptop'un klavyesi bileğimi ağrıtıyor rahatsız ettiği için klavye almak istiyorum a101'e bu klavye gelecekmiş 100 200 TL vermekte istemiyorum fiyatı ucuz olması RGB aydınlatması olması falan dikkatimi çekti ama youtube videolarına baktım plastiği çok dandik duruyor tuşa basınca klavye bükülüyor falan sizce bunumu almalıyım yoksa aynı fiyata standart bir klavyemi almalıyım hangisi daha uzun götürür ?
donanimarsivi.com
bende senin niyetinle aynı almıştım ama benide götürdü ancak dediğim gibiHmmm elimdeki mousetan farkı yok yani kısacası boşa para vermim ışıklı mışıklı diye.
yaş 19 bu mouseyi almam zaten mousede 150 tlyi gözden çıkaracağımYaşın kaçtır 20-30 isen pek bir beklentin olmadan alabilirsin 10-20 arası ise eline küçük gelebilir (10 dahil değil tabii kisadece yaş aralığı) elin büyükse al mouse dediğim gibi gereğinden büyük