Neler Yeni

A101'e gelecek olan klavye alınır mı

cihaTT

80+ Bronze
Mouse gereğinden fazla ağrı ve malzeme yapısı çok dandik birde gereğindende büyük bunu yerine gamepower ursa bane alınır (model olarak fiyat kastetmeden) bende kullandım ve genelde oyun oynayanlar alıyor okadar dandikki mousenin sol tuşu kırılmıştı yani vereceğin paraya değmez
Hmmm elimdeki mousetan farkı yok yani kısacası boşa para vermim ışıklı mışıklı diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
klavyeden çok bişey bekleme ama alınır diyorsunuz yani
alınabilir ama 30 TL büyük bir beklenti olmadan alınmsı lazım
dediğim gibi çok bir beklentim yok oyun oynarken sıkıntı çıkarmasın bide çalışsın benim için tamam alıpta 2 ay sonra çöpe gidermi diye merak etmiştim

panda74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
H
alınır ama büyük beklentiye girme ve fiyatına göre üzmez sevindirir 30 tl fare 40 tl klavye ne beklicen zaten

fosf3ren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Eren Alaoğlu
Instagram
https://www.instagram.com/erenala0glu/
Steam
http://steamcommunity.com/id/
Twitter
Eren02046127
Facebook
eren.alaoglu.14

dediğim gibi çok bir beklentim yok oyun oynarken sıkıntı çıkarmasın bide çalışsın benim için tamam alıpta 2 ay sonra çöpe gidermi diye merak etmiştim
bilemem ama gitme ihtimaldi yok diyemem

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ilhan enes daniş
pek kaliteli bişey degil kendi kullandıgım için söylüyorum rahat edemezsin ben bi şüre kullandım şuan kardeşim kullanıyo malzeme kalitesi kötü ve rgb de o kadar başarılı degil tek mod var sadece gökküşagı modu ama tabi idarelik alabilirsin bi süre idare edip daha iyisini al yada daha kaliteli bişey al ömürlük olsun donanım arşivinde f/p klavyeler var onlara bakmanı tavsiye ederim

panda74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
H
birde bu senelerdir satıyor a101 bu ürünleri halamın oğlu almıştı kalitesi o kadar iyi değildi ama 3-4 senedir sıkıntısız kullanıyor

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
pek kaliteli bişey degil kendi kullandıgım için söylüyorum rahat edemezsin ben bi şüre kullandım şuan kardeşim kullanıyo malzeme kalitesi kötü ve RGB de o kadar başarılı degil tek mod var sadece gökküşagı modu ama tabi idarelik alabilirsin bi süre idare edip daha iyisini al yada daha kaliteli bişey al ömürlük olsun donanım arşivinde f/p klavyeler var onlara bakmanı tavsiye ederim
30TL'den bahsediyoruz zaten.

SinanFx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
SinanFx

Yaşın kaçtır 20-30 isen pek bir beklentin olmadan alabilirsin 10-20 arası ise eline küçük gelebilir (10 dahil değil tabii ki :) sadece yaş aralığı) elin büyükse al mouse dediğim gibi gereğinden büyük

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
aynı anda 20 tuşa bassın mekanik olsun diye bir derdim yok laptop'un klavyesi bileğimi ağrıtıyor rahatsız ettiği için klavye almak istiyorum a101'e bu klavye gelecekmiş 100 200 TL vermekte istemiyorum fiyatı ucuz olması RGB aydınlatması olması falan dikkatimi çekti ama youtube videolarına baktım plastiği çok dandik duruyor tuşa basınca klavye bükülüyor falan sizce bunumu almalıyım yoksa aynı fiyata standart bir klavyemi almalıyım hangisi daha uzun götürür ?
İnternette daha detaylısı yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
Yaşın kaçtır 20-30 isen pek bir beklentin olmadan alabilirsin 10-20 arası ise eline küçük gelebilir (10 dahil değil tabii ki :) sadece yaş aralığı) elin büyükse al mouse dediğim gibi gereğinden büyük
yaş 19 bu mouseyi almam zaten mousede 150 tlyi gözden çıkaracağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar benim istediğim uzun gitsin bileğimi ağrıtmasın oyun oynuyorum ama hep hikayeli oyunlar online olarakda rainbowa başlayacam bu oyunda da bir sorun çıkarmayacaksa ben alırım bunu rgb olmuş olmamış çokta önemli değil benim için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,552
Üyeler
166,228
Son üye
blackleae
Top Bottom