Excator23cm
80+ Gold
Cidden ses'e duyarlı mı ?
Eğer öyleyse çok iyi olur alırm ben hatta.
bence çoğu şey almaya değeralmaya değer bir şey göremedim sadece stereo hoperlörler güzel
mousepad'de alınır benceRGB ledi kesin alırım,fakat mouse padde kararsızım alınır mı?
alınırMouse pad.alinabilir mi?
Duyarlıdır yalan atıcaklarına düşünmüyorumCidden ses'e duyarlı mı ?
Duarlıdır ne kadar duyarlı acaba ama alıcağımmousepad'de alınır bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
alınır
Duyarlıdır yalan atıcaklarına düşünmüyorum
Daha düzenlemede belkide kabul edilmediYasak değil mi teknolojik ürünler ben mi yanlış biliyorum?
AlınırEkran büyütme alınır mı ?
alınmaz düz rgb led 5mertersin aynı fiyata alabilirsinizLed alınır mı??
hoparlör alınır mı ordaki?A101'e 11 mart günü ledler ve gaming ve teknolojik ürünler geliyor ürünlerin çoğu alınır gibi bazıları çöp diyecek ama fiyatlarına göre alınabilir bence
Alıntıyı görüntüle
Hocam defalarca yazım yanlışından sonra acayip gözüme battı. Bağlaç olan de da ayrı yazılır. En azından diğer kişiler gibi birleşik yazsanız neyse kesme işareti ile ayırıyorsunuz vallaha uyarmasam içimde kalıcaktımousepad'de alınır bence
alınır
Duyarlıdır yalan atıcaklarına düşünmüyorum
Teşekkürler artık böyle alıştımHocam defalarca yazım yanlışından sonra acayip gözüme battı. Bağlaç olan de da ayrı yazılır. En azından diğer kişiler gibi birleşik yazsanız neyse kesme işareti ile ayırıyorsunuz vallaha uyarmasam içimde kalıcaktı
alınır bencehoparlör alınır mı ordaki?
Türkiyeden mi Çinden mi?alınmaz düz rgb led 5mertersin aynı fiyata alabilirsiniz
tr den ve çin den (5 mertre rgb led+adaptör+kontorcü ve kumanda) tak çalıştırTeşekkürler artık böyle alıştım
alınır bence
Türkiyeden mi Çinden mi?
Kasa için ama.alınmaz düz rgb led 5mertersin aynı fiyata alabilirsiniz