ŞahinBaşaran
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Üzülme senin aldığın hangisi ?daha bir kaç gün önce led aydınlatma aldım
Üzülme senin aldığın hangisi ?daha bir kaç gün önce led aydınlatma aldım
35 liralık mouse u 1.5 yıldan fazla kullandım belkide baya da hor kullanmama rağmen hiç sorun yaşamadım,renkleri baya zayıf 7 tane mi renk var zaten.oyuncu bi yanı yok zaten lazerli mouse ama yinede baya sağlam zamanında 25 liraya mı ne almıştım şimdi emekli oldu ama hala taksam çalışır heralde. öyle biraz götürsün beni derseniz mouse o kadar da kötü değil hatta fiyatına göre iyi. makro tuşları da cabası.A101'e 11 mart günü ledler ve gaming ve teknolojik ürünler geliyor ürünlerin çoğu alınır gibi bazıları çöp diyecek ama fiyatlarına göre alınabilir bence
Alıntıyı görüntüle
COMBAT Kumandalı Şerit Led 5 Metre Fiyatı, Yorumları - TrendyolÜzülme senin aldığın hangisi ?
Karanlıkta iş görüyor en azından tuşlar belli oluyor fiyatını hak ediyor.klavyenin ışığı nasıl acaba
gamepad da vardı kablosuz
şu anda satılmadığı için alan yok sanırım ama 70x30 mousepad kullanmıştım eskiden güzeldi a101'deki alınabilirMousepad'i alan, kullanan var mı? Ölçüleri benim masaya uydu. Nasipse almak istiyorum.
Benim masama da tam oldu. Kaçırmak istemiyorum açıkçası. Paylaştığınız için teşekkür ederim.şu anda satılmadığı için alan yok sanırım ama 70x30 mousepad kullanmıştım eskiden güzeldi a101'deki alınabilir
Önemli Değil Şimdiden Hayırlı OlsunBenim masama da tam oldu. Kaçırmak istemiyorum açıkçası. Paylaştığınız için teşekkür ederim.
İdarelik Bir MouseMouse'u kullanıyorum pek memnun olduğum söylenemez..
Şu Anda Düzenlemede Belkide Kabul EdilmediHani marketlerde elektronik satışı yasaklanmıştı ? Hala geliyor çok ilginç.
Alınabilir İdarelikMouse alınır mı ?
Buda Güzelmiş Hemde Daha Fazla Rgb Modu Var A101'deki 8 Renk
ekranı büyütüyor yansıtarakekran büyütücü ne dir yav ilk defa gördüm