🔥İndirim A101'e Gelicek Olan Rgb Led Ve Gaming Ürünler 11 Mart

A101'e 11 mart günü ledler ve gaming ve teknolojik ürünler geliyor ürünlerin çoğu alınır gibi bazıları çöp diyecek ama fiyatlarına göre alınabilir bence
Alıntıyı görüntüle
35 liralık mouse u 1.5 yıldan fazla kullandım belkide baya da hor kullanmama rağmen hiç sorun yaşamadım,renkleri baya zayıf 7 tane mi renk var zaten.oyuncu bi yanı yok zaten lazerli mouse ama yinede baya sağlam zamanında 25 liraya mı ne almıştım şimdi emekli oldu ama hala taksam çalışır heralde. öyle biraz götürsün beni derseniz mouse o kadar da kötü değil hatta fiyatına göre iyi. makro tuşları da cabası.

Mousepad'i alan, kullanan var mı? Ölçüleri benim masaya uydu. Nasipse almak istiyorum.

Mousepad'i alan, kullanan var mı? Ölçüleri benim masaya uydu. Nasipse almak istiyorum.
şu anda satılmadığı için alan yok sanırım ama 70x30 mousepad kullanmıştım eskiden güzeldi a101'deki alınabilir

şu anda satılmadığı için alan yok sanırım ama 70x30 mousepad kullanmıştım eskiden güzeldi a101'deki alınabilir
Benim masama da tam oldu. Kaçırmak istemiyorum açıkçası. Paylaştığınız için teşekkür ederim. :D

Hani marketlerde elektronik satışı yasaklanmıştı ? Hala geliyor çok ilginç.

Benim masama da tam oldu. Kaçırmak istemiyorum açıkçası. Paylaştığınız için teşekkür ederim. :D
Önemli Değil Şimdiden Hayırlı Olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mouse'u kullanıyorum pek memnun olduğum söylenemez..
İdarelik Bir Mouse

Hani marketlerde elektronik satışı yasaklanmıştı ? Hala geliyor çok ilginç.
Şu Anda Düzenlemede Belkide Kabul Edilmedi

Mouse alınır mı ?
Alınabilir İdarelik

Buda Güzelmiş Hemde Daha Fazla Rgb Modu Var A101'deki 8 Renk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,042