rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Testi bir daha arkada hiçbir uygulama açık olmadan yapar mısınız?
Aynı sıOkuma hizi normalmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayni ssd mi
Evet okuma hızı normal gözüküyor.Okuma hizi normalmi
Bidaha yapiyorumTesti bir daha arkada hiçbir uygulama açık olmadan yapar mısınız?
Uygulama acik degilEvet okuma hızı normal gözüküyor.
Özelliklerinde yazılandan azıcık daha düşük çıkmış ancak çok da mühim değil, arkada farklı bir program açık olabilir.
Kingston a2000 500gb aldım daha sistemi tam toplamadım test edemedim yani korkutmayın beniBenim de aynı amazondan almistim yazma hizi 900 benim
Hocam kingston a2000 deki düşüş genel mi ? Yoksa bu arkadaşa özgü mü ?Evet okuma hızı normal gözüküyor.
Özelliklerinde yazılandan azıcık daha düşük çıkmış ancak çok da mühim değil, arkada farklı bir program açık olabilir.
Ssd de oyunlar oldugundan dolu oldugundan olabilirmiEvet okuma hızı normal gözüküyor.
Yazma hizi 1600 ciktiEvet okuma hızı normal gözüküyor.
A2000 modeli oldukça kalitelidir. Zaten Kingston yılların bellek üreticisidir, tecrübeli.Hocam kingston a2000 deki düşüş genel mi ? Yoksa bu arkadaşa özgü mü ?
100 GB boşluk var, bu gayet yeterli bir miktar. Bu sebepten dolayı olacağını sanmıyorum.Ssd de oyunlar oldugundan dolu oldugundan olabilirmi
A2000 modeli oldukça kalitelidir. Zaten Kingston yılların bellek üreticisidir, tecrübeli.
En bakımlı ağacın bile ara sıra çürük meyvesi olabiliyor, çok takılmamak lazım.
Konu sahibi arkadaşın şu anda yapabileceği en mantıklı şey SSD'yi garantiye yollamak olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
100 GB boşluk var, bu gayet yeterli bir miktar. Bu sebepten dolayı olacağını sanmıyorum.
Hard Disk Sentinel programını indirip SSD'nin sağlık durumuna bakar mısın?Yazma hizi 1600 cikti
link atabilrimisinHard Disk Sentinel programını indirip SSD'nin sağlık durumuna bakar mısın?
Biri Java diğeri de Steam, ikisi de arka planda bir şey güncelliyor olabilir. Güncellenen dosyaları da SSD işler, dolayısıyla evet olabilir.burdaki ugulamalar açıktı ondan olabilirmi