Neler Yeni

A3 sedan sportline alınır mı?

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Burak
Bide triger kayışı masraf çıkarır o da belki 120kya kadar götürür, fiyat iyi ama tanıdık diye dedim , dediğin gibi zorlamaya da gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam top speed istiyorsan torku sağlam araç bakın çunku 180+ hp civic bile 210 zor görmekte siz düşünün. Torkü iyi olan egea var egeada o fiyat için önermem o fiyatada iyi bir araç görmek zor. En iyisi a3 test sürüşü mümkünse isteyin. Tüketimi az gibi geldi bana tercih sizin.
Kuzenimin arabası ara sıra o benimkini bende onunkini alıyorum.En az onun kadar biliyorum a3’ü.Bakımlarını bile beraber yaptırıyorduk

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş

Kuzenimin arabası ara sıra o benimkini bende onunkini alıyorum.En az onun kadar biliyorum a3’ü.Bakımlarını bile beraber yaptırıyorduk
çok da başka bir şey bakmaya gerek yok hayırlı olsun şimdiden :)

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Burak
Kuzenin iyi fiyata bırakıyomuş değerlendirebilirsin hatchbackleri o fiyatta , 100k bakımı da yaklaşmış biraz daha kırpabilirsen kârdır sana
Daha düşüremem düşürebildiği kadar düşürdü zaten😅

çok da başka bir şey bakmaya gerek yok hayırlı olsun şimdiden :)
Teşekkürler😊

Hocam top speed istiyorsan torku sağlam araç bakın çunku 180+ hp civic bile 210 zor görmekte siz düşünün. Torkü iyi olan egea var egeada o fiyat için önermem o fiyatada iyi bir araç görmek zor. En iyisi a3 test sürüşü mümkünse isteyin. Tüketimi az gibi geldi bana tercih sizin.
Bu bütçeyle bence 240 top speedi olan bir araç ideal bence

Bence daha kırpmaya gerek yok satıcının mide bulanır. Tabi kişiye kalmış bir şey fakat yukarı da yazdığım gibi bu araba bu paraya kaçırılmaz. Ben şuan tartışmak yerine sabah notere gitmek için anlaşırdım
Bunlarda elektrikli devirdaim var o pahalı olabilir gerisi çok masraf çıkartmaz. Şanzımanı da daha götürür zaten o yüzden ben olsam daha üstelemezdim direkt alırdım. Tabii aracı piyasasına göre de değerlendirirdim
Yarın alacağım gibi duruyor 😅

Top Bottom