Neler Yeni

A32 4G için One 7 Custom ROM beklenir mi?

SerdarT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Serdar Totuzbeş
Biliyorsunuz ki One UI 7 yakında çıkış yapacak. Benim kullandığım telefon biraz kötü, A32 4G kullanıyorum ve One UI 5.1'de kaldı. One UI 6.1 alan A13'ten daha güçlü ama yine de One UI 6.1 almadı. En son onu kurmayı düşünüyordum ama aklıma One UI 7 takıldı. One UI'ın hantallık sorununu çözecek diyorlar, sizce beklenir mi?

@java hocam sizi de rahatsız ediyorum ama bu işlerden anlıyorsunuz.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Sercan SAYİT
eMMC 5.1 depolaması olduğu için cihaz ne olursa olsun yavaş olacaktır. Custom romları inceleyip içlerinde sorunsuz, batarya ve hız konusunda en iyisi olanı seçip kurun gitsin, tabi varsa eğer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Alperen Yılmaz
eMMC 5.1 depolaması olduğu için cihaz ne olursa olsun yavaş olacaktır. Custom romları inceleyip içlerinde sorunsuz, batarya ve hız konusunda en iyisi olanı seçip kurun gitsin, tabi varsa eğer.
A24 için ne dersiniz hocam

SerdarT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Serdar Totuzbeş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında kullananların sevdiği bir ROM bulmuştum One UI 6.1 için.
Yavaşlık ve pil süresinde azalma yok sanırsam bunda, denemeden bilemeyiz aslında. Test edip olumlu sonuç alırsam kullanırım, iyi olmazsa Stock ROM kurarım.

java

80+ Bronze
Biliyorsunuz ki One UI 7 yakında çıkış yapacak. Benim kullandığım telefon biraz kötü, A32 4G kullanıyorum ve One UI 5.1'de kaldı. One UI 6.1 alan A13'ten daha güçlü ama yine de One UI 6.1 almadı. En son onu kurmayı düşünüyordum ama aklıma One UI 7 takıldı. One UI'ın hantallık sorununu çözecek diyorlar, sizce beklenir mi?

@java hocam sizi de rahatsız ediyorum ama bu işlerden anlıyorsunuz.
Benim için One UI'in son güzel sürümünü kullanıyorsunuz. Rom tabii ki çıkar elinde sonunda fakat ben olsam kurmazdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,655
Üyeler
164,886
Son üye
krsdzn
Top Bottom