Neler Yeni

Çözüldü✓ A320M-A PRO anakartıma m2 ssd takamıyorum ?

Ömerboz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Boztepe
Merhabalar A320M A Pro anakartımı apu sistemden çıkartıp ekran kartı almak istedim ekran kartı yerinde m2 ssd dönüştürücü ile takıldığını gördüm ne yapmam gerekiyor fotoğraftaki küçük PCI Express bölmesine uygun dönüştürücü varmıdır yoksa normal sata ssd mi almam gerekiyor

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.1 MB · Hit: 11

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,473
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
pciex1 slotu orası ona uygun dönüştürücü alabilirsin.

MoonWalk

80+ Bronze
Merhabalar A320M A Pro anakartımı apu sistemden çıkartıp ekran kartı almak istedim ekran kartı yerinde m2 ssd dönüştürücü ile takıldığını gördüm ne yapmam gerekiyor fotoğraftaki küçük PCI Express bölmesine uygun dönüştürücü varmıdır yoksa normal sata ssd mi almam gerekiyor
Ayrıdan GPU alınıp takılmak isteniyorsa yazıldığı gibi X1 slotu için dönüştürücü alınabilir.
Kullanılan disk de SN550 modeli gibi görünüyor. 500 MB/s hız alınırsa şaşırılmasın, slotun desteği bu kadar.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,473
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Voidnyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Ali nyx
o küçük slot x1 slotu ama senin anakartında gen2 hızı destekliyor yani 500mb/s sata3 den 50-100 mb/s daha yavaş, sata ssd fiyatları m.2 ile alıcağın dönüştürücü dahil daha ucuza geliyorsa sata al m.2 geliyorsa m.2 al arada fark yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

o küçük slot x1 slotu ama senin anakartında gen2 hızı destekliyor yani 500mb/s sata3 den 50-100 mb/s daha yavaş, sata ssd fiyatları m.2 ile alıcağın dönüştürücü dahil daha ucuza geliyorsa sata al m.2 geliyorsa m.2 al arada fark yok
fotoğrafı sonradan gördüm, evet x1 dönüştürücü takıp kullanabilirsin bulabilirsen alfais al güzeldir

Ömerboz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Boztepe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayrıdan GPU alınıp takılmak isteniyorsa yazıldığı gibi X1 slotu için dönüştürücü alınabilir.
Kullanılan disk de SN550 modeli gibi görünüyor. 500 MB/s hız alınırsa şaşırılmasın, slotun desteği bu kadar.
Çok teşekkürler x1 dönüştürücü alıcam o zaman

Voidnyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Ali nyx
bu arada o x1 slotunun sağ tarafını kesip adaptörün sağ tarafı dışarda kalıcak şekilde 4x adaptörünü oturtup x1 hızındada kullanabilirsin ama anakartı kesmekten bahsettiğimiz için tavsiye etmem :D

Top Bottom