Takılır ama önce BIOS sürümünü en son versiyon yaptıktan sonra işlemciyi takman lazım.Merhaba arkadaşlar, Ryzen 5600 veya 5600x almayı düşünüyorum ancak elimde MSI PRO-VH PLUS A320M anakart var. BIOS sürümü şuan en güncel sürüm. Yeni anakart alana kadar herhangi bir sorun yaratır mı?
Bir sıkıntı yaşamazsın.Merhaba arkadaşlar, Ryzen 5600 veya 5600x almayı düşünüyorum ancak elimde MSI PRO-VH PLUS A320M anakart var. BIOS sürümü şuan en güncel sürüm. Yeni anakart alana kadar herhangi bir sorun yaratır mı?
adam zaten bios güncel demiş.Takılır ama önce BIOS sürümünü en son versiyon yaptıktan sonra işlemciyi takman lazım.
Demekte fayda var, BIOS işi sıkıntı 10 kez kontrol etmesi lazım. ( kıvırma şeklim )adam zaten bios güncel demiş.
Teşekkürler. Anakart çok ısınır ve ileride anakart zarar görür gibi yorumlar gördüm birkaç yerde o yüzden belki değiştiririm dedim Yoksa anakarttan menunum.Yaratmaz. aslında yeni anakart almanıza da gerek yok. iyi bi soğutucu alın yeterli.
TeşekkürlerBir sıkıntı yaşamazsın.
Teşekkürlergerekli bios güncellemelerini yaparsan 5600'ü destekler
Demekte fayda var, BIOS işi sıkıntı 10 kez kontrol etmesi lazım. ( kıvırma şeklim )
Yeni alana kadar herhangi bir sorun olur mu?Anakartın faz sayıları var VRAM diyoruz işlemci soketinin etrafında kare şeklinde parçalar var onlar olması lazım gorursun dikkat edersen nekadar fazla okadar iyi ama fazla olduğu kadar soğutması da çok önemli bu VRAM ler işlemciyi besliyor a320 am4 ün en düşük seviye anakartlarından biri olması lazım 5600 am4 anakarta uyar sıkıntı çıkmaz ama VRAM belki çok ısınırsa anakart a zarar gelebilir 5600 ağır gelebilir belki bilmiyorum çalışır mı çalışır uyumluluk sorunu olmaz ama a320 en düşük en giriş seviyesi anakart olması lazım am4 için ileride bı b450 veya b550 alırsın sıkıntı çıkmaz tertemiz belkide direk ddr5 e geçersin bilmiyorum
Yanlış bilmiyorsam böyle olması lazım
Çok ağır oyunlar oynamıyorum hocam sorun olur mu?Anakartın faz sayıları var VRAM diyoruz işlemci soketinin etrafında kare şeklinde parçalar var onlar olması lazım gorursun dikkat edersen nekadar fazla okadar iyi ama fazla olduğu kadar soğutması da çok önemli bu VRAM ler işlemciyi besliyor a320 am4 ün en düşük seviye anakartlarından biri olması lazım 5600 am4 anakarta uyar sıkıntı çıkmaz ama VRAM belki çok ısınırsa anakart a zarar gelebilir 5600 ağır gelebilir belki bilmiyorum çalışır mı çalışır uyumluluk sorunu olmaz ama a320 en düşük en giriş seviyesi anakart olması lazım am4 için ileride bı b450 veya b550 alırsın sıkıntı çıkmaz tertemiz belkide direk ddr5 e geçersin bilmiyorum
Yanlış bilmiyorsam böyle olması lazım