s2h modellerinde m2 yerleştiriliyor fakat önerim b450 s2h almanız.gigabyte A320-S2H anakarta Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD uyumlu mudur?
uyumlu hocam alacağınız m2 ssd.Dediğiniz çok doğru fakat oem sistem düşünüyorum bu yüzden bişey ekleyip çıkartamam. Anakarttaki M2 yuvası ssd ile uyumlu değil mi soket konusunda ?
tabii ki hocam oyun açılış süresi veya pc açılış/kapanış süresini azaltır iyi forumlar.Son olarak şunu sormak istiyorum. SSD değerleri bana kalırsa gayet iyi bu oynuyacağım oyunlarda veya yükleme yaptığımda işime yarar mı ?
o konuda internet hızı etkeni vardır fakat oyun açılışı map açılışı süresi kısalır.Teşekkür Ederim Bu SSD oyun indirirken işe yarar mı? daha hızlı iner vesaire yoksa bu internet hızı ile alakalı mı ?
bende merak ettim hocam varsa link yapıştır bakalım =DHocam hangi Oem sistemi alıyorsunuz? Link atar mısınız?
A320 anakart almanızı önermem çok kapalı olsa da M2 desteği var. SSD anakarttan fazla fiyatına falan gelmiş oluyor ama olsun
Oyun indirme internet hızına bağlıdır. oyunu kurma ssd bağlıTeşekkür Ederim Bu SSD oyun indirirken işe yarar mı? daha hızlı iner vesaire yoksa bu internet hızı ile alakalı mı ?