A320m v2 pro ramlere oc yapılır mı ?

Reaksiyon skoru
34
Elimde a320 v2 pro anakart var ben bunun ramlerini nasıl 3000 mhz yaparım çünkü ramlerim 3000 mhz ama kullanamıyorum.

Anakartın 3000 MHZ desteklediği yazıyor RAMlere O.C biraz zahmetlidir eğer RAMlerin 3000 MHZ ise o ayarlara çekebiliyor olman gerek.

Merhaba benim açımdan ramlere oc yapmak biraz riskli ramler biliyorsunuz slotta çıkartıp elinize aldığınızda bile bozulan yananmı desem bilemedim çok hassas parçalardan birtanesi tabi soğutucusunuz ise soğutucularla hiç böyle bir şeye karşılaşmadım oc ne kadar sağlıklı olabilir diye düşündüm zaten hassas parçalardan birtanesi

Anakart ve Ramler destekliyorsa 3000mhz kullanabilmen gerek bir kontrol et bence.

Merhaba benim açımdan ramlere oc yapmak biraz riskli ramler biliyorsunuz slotta çıkartıp elinize aldığınızda bile bozulan yananmı desem bilemedim çok hassas parçalardan birtanesi tabi soğutucusunuz ise soğutucularla hiç böyle bir şeye karşılaşmadım oc ne kadar sağlıklı olabilir diye düşündüm zaten hassas parçalardan birtanesi
oc yapmakla ram mhz değiştirmek farklı bir şey lütfen başlıkları düzgün koymaya dikkat edelim

Ramin 3000 ise XMP profillerini kullan

Şimdi bu ramler 3000 mhzde çalışıyor demi ?

Ekler

• 02f0dd1c-9960-4fa0-b0c3-b20f0e457eb5.webp
    02f0dd1c-9960-4fa0-b0c3-b20f0e457eb5.webp
    101.5 KB · Hit: 104
3000 mhz de çalışmaya gayret gösteriyorlar aynen

Geri