skwalker_TR
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
Elimde a320 v2 pro anakart var ben bunun ramlerini nasıl 3000 mhz yaparım çünkü ramlerim 3000 mhz ama kullanamıyorum.
oc yapmakla ram mhz değiştirmek farklı bir şey lütfen başlıkları düzgün koymaya dikkat edelimMerhaba benim açımdan ramlere oc yapmak biraz riskli ramler biliyorsunuz slotta çıkartıp elinize aldığınızda bile bozulan yananmı desem bilemedim çok hassas parçalardan birtanesi tabi soğutucusunuz ise soğutucularla hiç böyle bir şeye karşılaşmadım oc ne kadar sağlıklı olabilir diye düşündüm zaten hassas parçalardan birtanesi
Bios menüsü üzerinden yapacam değil mi ? peki bios menüsünden yapacaksam hangi menüye bakmam lazım.Anakart ve Ramler destekliyorsa 3000mhz kullanabilmen gerek bir kontrol et bence.
Şimdi bu ramler 3000 mhzde çalışıyor demi ?Merhaba benim açımdan ramlere oc yapmak biraz riskli ramler biliyorsunuz slotta çıkartıp elinize aldığınızda bile bozulan yananmı desem bilemedim çok hassas parçalardan birtanesi tabi soğutucusunuz ise soğutucularla hiç böyle bir şeye karşılaşmadım oc ne kadar sağlıklı olabilir diye düşündüm zaten hassas parçalardan birtanesi