anlamadım ?f75 knk
Mesaj otomatik birleştirildi:
şaka bir yana tam bütçen ne kadar
bütcem 400tl oyun için değil ders ve kod,günlük kullanmf75 knk
şaka bir yana tam bütçen ne kadar
anlıyorum şuan tüm forumun konuştuğu ve aldığı bir klavye varda 925 lira bandında oyun amaçlıysa onu al diyecektim mekanik seversen önerebilirim kablosuz falan kullanılıyoranlamadım ?
bütcem 400tl oyun için değil ders ve kod,günlük kullanm
hangi klavye merak ettim.anlıyorum şuan tüm forumun konuştuğu ve aldığı bir klavye varda 925 lira bandında oyun amaçlıysa onu al diyecektim mekanik seversen önerebilirim kablosuz falan kullanılıyor
f75hangi klavye merak ettim.
400tl önerbilceğin varmı peki ?
Hocam F75 vergilerle 1100 geliyor minumum adamın bütçesi 400tl
925e geliyor vergiyle belirttim bunu yukarıda zatenHocam F75 vergilerle 1100 geliyor minumum adamın bütçesi 400tl
evet güzel duruyor marka olarak falan satıcıda iyi sadece tr harfler yok dikkat edin o paraya kablosuzda bulabilirsin belki benzer bir ürünteşekkürler 400tl olanı alcam gibi sağlama benziyor.
kablosuz sevmiyom hocam kablolu daha iyi ama teşekkürler925e geliyor vergiyle belirttim bunu yukarıda zaten
evet güzel duruyor marka olarak falan satıcıda iyi sadece tr harfler yok dikkat edin o paraya kablosuzda bulabilirsin belki benzer bir ürün
attığım hem kablolu hem kablosuz kullanılıyor konudan bagımsızkablosuz sevmiyom hocam kablolu daha iyi ama teşekkürler