bu fiyatlarda fazla seçenek yok değerlendirilebilir benceMerhaba, iyi forumlar.
1600 TL bandında F/P bir mekanik klavye arıyorum, TKL veya %75 olabilir. Daha küçük olanları kullanabileceğimi düşünmüyorum. Önerebileceğiniz klavyeler nelerdir?
Havit KB884L knobsuz tft ekranlı elimde mevcut yardımcı olabilirim fiyatta yada Kb900L oda var elimdeMerhaba, iyi forumlar.
1600 TL bandında F/P bir mekanik klavye arıyorum, TKL veya %75 olabilir. Daha küçük olanları kullanabileceğimi düşünmüyorum. Önerebileceğiniz klavyeler nelerdir?
bimin 130 tl lik klavyesini kullan çok güzellerMerhaba, iyi forumlar.
Benimde aklıma Eva5 var açıkcası ancak bazıları klavye sorunlu diyor o yüzden emin olamıyorum.bu fiyatlarda fazla seçenek yok değerlendirilebilir bence
2. El almayı düşünmüyorum teşekkürlerHavit KB884L knobsuz tft ekranlı elimde mevcut yardımcı olabilirim fiyatta yada Kb900L oda var elimde![]()
0 kapalı kutu da var sadece çıkarılıp test edilmişte varBenimde aklıma Eva5 var açıkcası ancak bazıları klavye sorunlu diyor o yüzden emin olamıyorum.
2. El almayı düşünmüyorum teşekkürler