A4Tech G11-200N İnceleme

Sıpekular

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,017
Mousemizin linki: https://www.trendyol.com/a4-tech/g1...4_za1u3cm&adjust_campaign=epey_urun_listeleme
Kutu içeriği:
🅞Mouse ,garanti belgesi, USB,şarj aleti(kameram bozuk olduğu için fotoğraf ekleyemedim kusura bakmayın.
İNCELEME:
🅞Mouse çok kir tutuyor.Benim elim çok terler ve ter lekesi vs. çok belli oluyor silmeniz iyi olur.
🅞Mouseyi 1 senedir kullanıyorum ve hiçbir sıkıntısı çıkmadı. Hala ilk günkü gibi.Sadece yazısı silindi.
🅞Mousemiz şarjlı bu yüzden kullanması kablolu mouseye göre daha rahat ve şarj süresinin çok fazla olduğunu düşünüyorum.(Haftada 80 saat neredeyse kullanıyorum)Haftada bir şarj etmek yetiyor.Şarj etmeside 2-3 saat sürüyor.
🅞Mousenin boyutları 10x6 boyutlarında.Yüksekliği ise 3 cm. Benim elim küçük olduğu için tam oturdu(Büyük ellilere önermem).
🅞Mousenin optiği güzel takılma vs gibi sorunlar yaşamadım(Ama mousepad şart masanın yüzeyinde düzgün çalışmıyor)
🅞Basış hissiyatı ise çok iyi değil fakat kötüde değil.Eğer mouseye hızlı click yapmanız gereken oyunlar oynuyorsanız çok memnun etmez(Minecraft gibi).
🅞Mouse tekerleği plastik silikon gibi pek anlamadığım bir madde ama rahat hissttiriyor.Tekerleğin tepkisi güzel 1 kere döndürünce algılıyor.
🅞Ben solak olduğum için bu mouse beni çok rahatlattı çünkü mouse ergonomik eğer solak arkadaşlar varsa kullanımı rahat.
🅞Mousenin yazılımıda var ancak yazılım pek bir işe yaramıyor bence çünkü ekstradan bir tuşumuz yok.DPİ ayarlama yaparsınız sadece.Artı olarak makro gibi şeyler sanırım sol ve sağ tıka çift ve üçlü tıklama atayabiliyorsunuz yani 1 kere tıklayınca 2-3 kere tıklayacak şekilde ayarlayabilirsiniz.
𝓢𝓞𝓝𝓤𝓒̧
🅞Ben bu mouseyi aldığımda 70 tl'ye almıştım ve fiyatını hakettiğini düşünüyorum ancak şuan 170tl.Bu paraya sakın almayın :D neden bu kadar pahalanmış anlamadım.Daha kaliteli mouse'lar elbette vardır. Ancak benim kullandığım en pahalı mouse bu olduğu için daha kalitelisi nasıl bilmiyorum.İyi akşamlar hepinize.İncelememdeki kusurları yazarsanız sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,429
Üyeler
189,263
Son üye
tuni
Geri