Neler Yeni

A5 2016 hiçbir şekilde tepki vermiyor [ÇÖZÜLDÜ]

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Metin abdullah yılmaz
A5 2016 normalde kullandığımız cihaz ama şimdi hiçbir şekilde tepki vermiyor. Recovery moda da girmiyor. Sadece download moda giriyor. Benim şüphem yüksek olasılıkla yazılım yönünde ama 6 ay önce bataryasını değiştirmiştik belki çakmadır hemen bozulmuş voltaj çekmiyo olabilir gibi bir şüphemde var sorun nedir yardımcı olabilir misiniz?

Lodge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Nihat
Download moda girip TWRP flashladıktan sonra backup alıp Stock ROM atmayı deneyin.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Download'a giriyorsa batarya ile alakası yoktur yüksek ihtimal BIOS'unuz ölmüştür

Lodge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Nihat
Verilerinizin kaybolmaması için demiştim fakat istemiyorsanız direkt olarak Stock ROM yükleyebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Metin abdullah yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Verilerinizin kaybolmaması için demiştim fakat istemiyorsanız direkt olarak Stock ROM yükleyebilirsiniz.
Çok önemli dosyalar yok oyuzden almayacağım. Sizede yardımlarınız için teşekkür ederim

afducy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Metin abdullah yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynn öyle yarın bakıcam artık. Gelişmeleri yazarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Tolga KAYACAN
Cihazınızın download moda girmesi güzel en azından cihazın çalıştığını anlıyoruz.

1. Download moduna alıp cihazsın firmware seri nosunu paylaşırsanız yardımcı olabilirim.
2. Buradan SM-A510F telefon ismini yazarak ilgili firmware 'yi indirim ODİN ile flashlayabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Metin abdullah yılmaz
Cihazınızın download moda girmesi güzel en azından cihazın çalıştığını anlıyoruz.

1. Download moduna alıp cihazsın firmware seri nosunu paylaşırsanız yardımcı olabilirim.
2. Buradan SM-A510F telefon ismini yazarak ilgili firmware 'yi indirim ODİN ile flashlayabilirsiniz.
Tam rom atacakken bir anda sarjı sıfırlayıp açmayı deneme isteği geldi ve sıfırladım sonrasın 8 dk şarjda tuttum ve cihaz açıldı. Hepinize teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,115
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu
Top Bottom