Neler Yeni

A52 şarj sıkıntısı çok şaşırtıcı

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
MUSTAFA KISI
Arkadaşlar a52 aldım ekran süresi ortalama 8-9 saat gösteriyordu ama elime geldi ortalama 5-6 saat veriyor normal mi sizce

şahin doğan

80+ Platinum
youtube da izlediğim videolarda ortalama bazı videolarda 7.30 vs oluyordu aldım ama 5.30 gösteriyor
yapılan işe göre değişir müzik dinlemek ile film seyretmek aynı oranda şarj harcamaz

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
youtube da izlediğim videolarda ortalama bazı videolarda 7.30 vs oluyordu aldım ama 5.30 gösteriyor
Kullanım senaryolarına bağlı.(Parlaklık, sıcaklık, kullanılan uygulamalarımın tükettiği güç, wifi vb.) Bana kalırsa iyi bi değer. Neticede diğer testten çok da az değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
MUSTAFA KISI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yapılan işe göre değişir müzik dinlemek ile film seyretmek aynı oranda şarj harcamaz
adamlar oyun oynuyor çok farklı şeyler yapıyor şarjı 7-8 saat giderken ben instagrama giriyorum video falan izliyorum buna rağmen 5.30-6 saat ekran süresi alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanım senaryolarına bağlı.(Parlaklık, sıcaklık, kullanılan uygulamalarımın tükettiği güç, wifi vb.) Bana kalırsa iyi bi değer. Neticede diğer testten çok da az değil
çok kullanmıyorum ki oyun bile yüklemedim reis düşün sırf batarya hemen eskimesin diye wifi bluetooth hep açık parlaklık ortalama değerde normal yani o zaman

şahin doğan

80+ Platinum
çok kullanmıyorum ki oyun bile yüklemedim reis düşün sırf batarya hemen eskimesin diye wifi bluetooth hep açık parlaklık ortalama değerde normal yani o zaman
batarya eskimesin diye wifi bluetooth hep açık derken ne alaka ?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar a52 aldım ekran süresi ortalama 8-9 saat gösteriyordu ama elime geldi ortalama 5-6 saat veriyor normal mi sizce
Değişik, benim SE 2020 5 saat ekran süresi veriyor 😅

Telefonu yeni aldıysan ilk 2-3 şarj hızlı bitebilir ama hala devam ediyorsa normal değil bence.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
adamlar oyun oynuyor çok farklı şeyler yapıyor şarjı 7-8 saat giderken ben instagrama giriyorum video falan izliyorum buna rağmen 5.30-6 saat ekran süresi alıyorum

wifi ve bluetooth niye hep açık batarya eskimesi ile ne ilgisi var ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
MUSTAFA KISI
Değişik, benim SE 2020 5 saat ekran süresi veriyor 😅

Telefonu yeni aldıysan ilk 2-3 şarj hızlı bitebilir ama hala devam ediyorsa normal değil bence.
yeni aldım evet 1 hafta olmadı

wifi ve bluetooth niye hep açık batarya eskimesi ile ne ilgisi var ?
mobil oyundan bahsettim farkındaysan :) ilk baştan okursan sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Samsung ile iletişime geçin bence

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap