gaminggenden alıcam nasıl güncellettirebilirimB450 al mümkünse aldığın yere bios guncelltir öyle al yoksa düşük nesil işlemci ararsın yada anakart destekli islemcisiz güncellersin
hocam b550 biraz aşıyor ama bios sıkıntı çıkarırsa mecbur onu alıcamA520 vs B450 anakartlarda Bios güncellemesi gerekebilir. Bütçen varsa B550 al derim.
![]()
MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ara rica et yaparlar muhtemelengaminggenden alıcam nasıl güncellettirebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam b550 biraz aşıyor ama bios sıkıntı çıkarırsa mecbur onu alıcam
kendimiz yapamaz mıyızAra rica et yaparlar muhtemelen
Modelden modele göre değişen bios flaş tuşu var o varsa kendin yapabilirsin diğer türlü düşük nesil işlemci bulman gerek bu arada arkadaşın attığı anakart bende mevcut onda dahi bios güncellemesi yapmak zorunda kaldım bios flash tuşu ile çok uğraşmadım ama günceleme istedikendimiz yapamaz mıyız
baktım b450nin son biosuna 2024 aralık diyor muhtemelen güncelleme isteyecek bunu bir şekil çözmem gerek bilgisayarcı falan halledebilir miyizModelden modele göre değişen bios flaş tuşu var o varsa kendin yapabilirsin diğer türlü düşük nesil işlemci bulman gerek bu arada arkadaşın attığı anakart bende mevcut onda dahi bios güncellemesi yapmak zorunda kaldım bios flash tuşu ile çok uğraşmadım ama günceleme istedi