Neler Yeni

A520 vs b450 anakart hangisi alınır?

gdsara20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ender
arkadaşlar sistem topluyorum da 4060 r5 5600 hangisini tercih etmeliyim uyumluluk sorunu falan olur mu?

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Bay fahare
B450 al mümkünse aldığın yere bios guncelltir öyle al yoksa düşük nesil işlemci ararsın yada anakart destekli islemcisiz güncellersin

gdsara20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ender
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
B450 al mümkünse aldığın yere bios guncelltir öyle al yoksa düşük nesil işlemci ararsın yada anakart destekli islemcisiz güncellersin
gaminggenden alıcam nasıl güncellettirebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

A520 vs B450 anakartlarda Bios güncellemesi gerekebilir. Bütçen varsa B550 al derim.

hocam b550 biraz aşıyor ama bios sıkıntı çıkarırsa mecbur onu alıcam

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Bay fahare
gaminggenden alıcam nasıl güncellettirebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam b550 biraz aşıyor ama bios sıkıntı çıkarırsa mecbur onu alıcam
Ara rica et yaparlar muhtemelen

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Bay fahare
kendimiz yapamaz mıyız
Modelden modele göre değişen bios flaş tuşu var o varsa kendin yapabilirsin diğer türlü düşük nesil işlemci bulman gerek bu arada arkadaşın attığı anakart bende mevcut onda dahi bios güncellemesi yapmak zorunda kaldım bios flash tuşu ile çok uğraşmadım ama günceleme istedi

gdsara20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ender
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modelden modele göre değişen bios flaş tuşu var o varsa kendin yapabilirsin diğer türlü düşük nesil işlemci bulman gerek bu arada arkadaşın attığı anakart bende mevcut onda dahi bios güncellemesi yapmak zorunda kaldım bios flash tuşu ile çok uğraşmadım ama günceleme istedi
baktım b450nin son biosuna 2024 aralık diyor muhtemelen güncelleme isteyecek bunu bir şekil çözmem gerek bilgisayarcı falan halledebilir miyiz

Top Bottom