annem için a 35 aldık, neredeyse benzer telefonlar, bir süre ben de kullandım gayet güzel telefon 120hz de pil biraz hızlı bitiyor ama kesinlikle değer o akıcılığa alıştıktan sonra telefon yavaşmış gibi hissettiriyor- S23fe kamera olarak daha güzel evet ama bütçem de o kadar yok, hemde ısınıyor s23fe
- A55 kullanan var mı ?
kalas gibi telefon, yerine nothing 2a düşünülebilir, hatta daha uyguna nothing 1 alınır- S23fe kamera olarak daha güzel evet ama bütçem de o kadar yok, hemde ısınıyor s23fe
- A55 kullanan var mı ?
özellik olarak mantıklıhonor200 de düşünüyorum aslında
ben kullaniyorum bataryasi gayet iyi kamera olarak fiyatina gore iyi tek sorunu tasarimi cerciveler biraz kalin ve kenari keskin oldugu icin elde tutmasi falan rahatsiz ediyor onun disinda ses kalitesi ekrani falan herseyinden memnunum arayuzude gayet akici ve kullanisli honor 200 yerine a55 aldim pisman degilim- S23fe kamera olarak daha güzel evet ama bütçem de o kadar yok, hemde ısınıyor s23fe
- A55 kullanan var mı ?
ana kamera lensi a55 ile ayniBu daha iyi bir tercih olur. Samsung A55'e GPU olarak %50 fark atıyor, ekranı ve kamerası Samsung A55'den daha iyi.Yükleniyor...
www.hepsiburada.com
çok arada kaldım samsung alır 4 sene kullanırım normalde, birde ekran ve kamerada bi renk azlığı ya da parlaklık azlığı var mı ya da soluklukben kullaniyorum bataryasi gayet iyi kamera olarak fiyatina gore iyi tek sorunu tasarimi cerciveler biraz kalin ve kenari keskin oldugu icin elde tutmasi falan rahatsiz ediyor onun disinda ses kalitesi ekrani falan herseyinden memnunum arayuzude gayet akici ve kullanisli honor 200 yerine a55 aldim pisman degilim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ana kamera lensi a55 ile ayni
ekranda renk azligi benide rahatsiz etmisti ama 1 haftaya alistim ayarlardan kismende olsa duzeltile biliyor. Kamerasindaki soluklugu da efektler kismindaki warm efekti ile duzelttim gayet canli cekiyor renkleriçok arada kaldım samsung alır 4 sene kullanırım normalde, birde ekran ve kamerada bi renk azlığı ya da parlaklık azlığı var mı ya da solukluk