Neler Yeni

A55-den Xiaomi 13T-ye geçilirmi?

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Merhabalar 1 hafta önce A55 aldım. Gayette güzel çalışıyor bataryasıda iyi gidiyor. Fakat kime söylesem keşke Mi13T alsaydın diyor. Babamda eğer A55-i istemezsen kardeşine ver sana Mi13T alırım zaten aynı fiyat(benim ülkemde) dedi. A55-in elde tutuşu baya rahatsız ve kalın. Sizce Mi13T-ye geçilirmi? Eğer alırsam Eu Rom HyperOs atıcam Globale göre daha iyi olduğunu söylüyorlar, batarya ve performans olarak. Geçersemde çok sorun zaten kardeşim sorun etmiyor telefonları istediğimiz zaman değiştirebileceğimizi söylüyor onun için telefon olsun yeter. Tabi bende isterim kardeşiminde telefonu iyi olsun. (benzer konuyu defalarca açmış ola bilirim özür dilerim rahatsız ettiysem)

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,858
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Geçilmez.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,858
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Anladım. Peki sizce neden geçilmez? Sebeplerini söyleyebilirmisiniz.
Gereksiz, belki işlemcisi daha iyi denebilir onun harici pek bir amacı yok. 13T ısınan bir cihaz diye hatırlıyorum.

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
SEYFULLAH KIR
xiaomi-14t pro alırsan çok daha iyi ama fiyat farkı var biraz ama 14t alabilirsin o daha iyi 13t den

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gereksiz, belki işlemcisi daha iyi denebilir onun harici pek bir amacı yok. 13T ısınan bir cihaz diye hatırlıyorum.
A55-de oyunda ısınıyor ayrıca One ui daha özelleştirilebilri ve akıcı olmasına rağmen benim için 2 sorunu var uygulama kilidi ve uygulama gizleme özellikleri yok. Uygulama gizleme varda miui-deki gibi hızlı değil baya sinir bozuyor. Hem aynı fiyat yani normalde kardeşimede A55 alıcaktık aynı olmasın diye düşündüm kaybedecek çok birşeyim yok ama ısrar ederseniz ki geçmeyim geçmem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

xiaomi-14t pro alırsan çok daha iyi ama fiyat farkı var biraz ama 14t alabilirsin o daha iyi 13t den
14T işi çok zor ülkemde 13T ile A55 neredeyse aynı fiyata Ama 14T çok paha onu alacağima S23Fe alırım. 14T pro zaten ayrı pahalı S23 ve S24FE dururken mantıksız bir cihaz bana göre.

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
SEYFULLAH KIR
kanka geçeceksen en azından xiaomi 14t ye geç. hem bu sene çıktı 14T bu yüzden 1 yıl daha fazla güncelleme alacak hem aynı fiyat hem daha güçlü işlemci kamerası da bir tık daha iyi aynı paraya 14t al kesinlikle. alacaksan tabi

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,858
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
A55-de oyunda ısınıyor ayrıca One ui daha özelleştirilebilri ve akıcı olmasına rağmen benim için 2 sorunu var uygulama kilidi ve uygulama gizleme özellikleri yok. Uygulama gizleme varda miui-deki gibi hızlı değil baya sinir bozuyor. Hem aynı fiyat yani normalde kardeşimede A55 alıcaktık aynı olmasın diye düşündüm kaybedecek çok birşeyim yok ama ısrar ederseniz ki geçmeyim geçmem.
MIUI 2 yerden alır 1 yerden verir hâlâ böyle. Tableti var bende asla OneUI kadar stabil değil, durduk yere uygulamalar hatasız kapanıyor vsvs...

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka geçeceksen en azından xiaomi 14t ye geç hem bu sene çıktı 1 nesil daha fazla güncelleme alacak hem aynı fiyat hem daha güçlü işlemci kamerası da bir tık daha iyi aynı paraya 14t kesinlikle
Azerbaycanda arada 150-200 manat fiyat farkı var. Bütçem yetmiyor.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
MIUI 2 yerden alır 1 yerden verir hâlâ böyle. Tableti var bende asla OneUI kadar stabil değil, durduk yere uygulamalar hatasız kapanıyor vsvs...
evet one ui konusunda katılıyorum çok çok daha iyi. Peki Eu hyperos diğer versiyonlar gibi kötü değil diyorlar siz ne düşünüyorsunuz? Reklam yokmuş performans daha iyimiş vesaire. Tabi One ui olması için 40 fırın güncelleme alması lazım ama sorduğum çoğu insan ısrarla Mi13T öneriyor.

haaa kanka tamam o zaman ama başka alternatiflere bak ya vardır illaki
Alternativlere çok baktım bana uygun bu 2 model var sadece. Ailem 2-ci ele izin vermiyor yoksa S23 alırdım gram düşünmeden.

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
SEYFULLAH KIR
kanka alternatifi bu markalar istediğine bak

evet one ui konusunda katılıyorum çok çok daha iyi. Peki Eu hyperos diğer versiyonlar gibi kötü değil diyorlar siz ne düşünüyorsunuz? Reklam yokmuş performans daha iyimiş vesaire. Tabi One ui olması için 40 fırın güncelleme alması lazım ama sorduğum çoğu insan ısrarla Mi13T öneriyor.

Alternativlere çok baktım bana uygun bu 2 model var sadece. Ailem 2-ci ele izin vermiyor yoksa S23 alırdım gram düşünmeden.
s24fe de alınabilir bilmiyorum fiyatlarını azerbaycanda ama

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-10-17 201118.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-17 201118.png
    452.1 KB · Hit: 10

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
kanka alternatifi bu markalar istediğine bak

s24fe de alınabilir bilmiyorum fiyatlarını ama
Şimdi söyleyeyim benim bütçem 900 ama ailem max 800-lük bir cihaz almama izin veriyorlar. Fiyat olarak A55 750 manat Mi13t 800 manat siz attıklarınızdan x6 pro 730 f6 850 ama poco istemiyorum. Honor 200 de pahalı 200 pro daha pahalı zaten ucuz olsalarda pek beğendiğim cihazlar değiller onların yerine S24FE veya S23 alırım. Mi13t Pro için de aynı o fiyata S23 alınır. S24Fe ye gelirsek. Gerçekten mükemmel bir cihaz. S23 ve S24Fe ikiside çok beğendiğim Fiyat Performans cihazları. Hayalimin telefonu diyebileceğim türden ama fiyat maalesef :( ben babamdan S23 istemiştim fakat çok pahalı olduğunu söyledi. Ülkemde yakın fiyata Redmi Note 13 Pro+ var ama zaten Mi13T varken mantıksız bir cihaz. Honor 90 var ama bataryası bi tık zayıf ois yok ve mono hoparlör kötü cihaz değil ama almazım şahsen. Yani alternativler bunlar baya araştırdım ama sonuç böyle. Siz Mi13T ye geçmemi tavsiye edermiydiniz?

Top Bottom