Luqid air spigen çok güzel aktif olarak a35 telefonumda kullanıyorum.SELAMÜN ALEYKÜM
Telefonun boyutu bana göre bi tık büyük ve kalın bide kılıf takımca fazla büyük olıyor ve kalın ince kılıf öenrileriniz varmı.şimdiden teşekkür ederim.
Hocam incemi kılıf yoksa normal kılıflar gibimi şeffaf olmasını istiyordum zaten çok iyi oldu.Luqid air spigen çok güzel aktif olarak a35 telefonumda kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim kullandığım:
Alternatif:
İncelik derken kastınız nedir kalın kıkıflsrdan değil kaba göstermiyorHocam incemi kılıf yoksa normal kılıflar gibimi şeffaf olmasını istiyordum zaten çok iyi oldu.
Hocam kalite farkı var çok bariz esneklik,daha iyi oturması,gevşeme yapmaması ve air ismini verdikleri köşelerinde hava boşluğu sayesinde köşelerini koruması gibi artıları var.Mesela bunu ile arasındaki fark ne oluyor.
Bütçe belirlememiştim ama ben ince olmasını istiyorum 500 tl verebilirm en fazla.Hocam kalite farkı var çok bariz esneklik,daha iyi oturması,gevşeme yapmaması ve air ismini verdikleri köşelerinde hava boşluğu sayesinde köşelerini koruması gibi artıları var.
Bütçeniz nedir?
Attığımı alırsanız çok iyi hocamBütçe belirlememiştim ama ben ince olmasını istiyorum 500 tl verebilirm en fazla.