Neler Yeni

Çözüldü✓ A620M-K anakarta işlemci önerisi

Omerturen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ömer Faruk

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Sistemin fotoları attım o fpsleri alamıyor olmamın sorunu ne olabilir peki ?
neredeyse tum parçalar uyumlu ve duzgun ama belkı gamebooster ın psusu sıstemı besleyemıyor olabılır mesela bendede benzer bır psu vardı normalde yetmesı gerekırken psu kalıtesız dıye yetmedı ve oyun her sanıye drop yıyordum her sanıye 100 fps 10 fps dıye tekrarlıyordu sızdede benzer bısey olabılır psuyu degıstırmeyı deneyın

Omerturen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ömer Faruk
neredeyse tum parçalar uyumlu ve duzgun ama belkı gamebooster ın psusu sıstemı besleyemıyor olabılır mesela bendede benzer bır psu vardı normalde yetmesı gerekırken psu kalıtesız dıye yetmedı ve oyun her sanıye drop yıyordum her sanıye 100 fps 10 fps dıye tekrarlıyordu sızdede benzer bısey olabılır psuyu degıstırmeyı deneyın
Öyle drop vs yemedim ama psu kasayla birlikte psu yu kasayı değiştirmeden değiştitebiliyor muyum

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,681
İsim
Hacı
Sistemin fotoları attım o fpsleri alamıyor olmamın sorunu ne olabilir peki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

?
7800X3D alabilirsin piyasanın en iyi oyun işlemcisi.

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan

Omerturen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ömer Faruk
Hocam sistemimin iyi olduğunu psu değişmesi gerektigi söylendi benim işlemci ile alınan fpsler yüksek ama benim fps düşük düşüncen nedir ?

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
bana göre gereksiz hocam zaten 7500f ile monıtorunun uzerınden fps alıyor 7800x3d bana gore hıkayeli oyunlarda yuksek performans ısteyenler almalı valorantcı oyuncular ıcın ddr4 te 5600 ddr5 tede 7500f yeterli bence

Omerturen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ömer Faruk
bana göre gereksiz hocam zaten 7500f ile monıtorunun uzerınden fps alıyor 7800x3d bana gore hıkayede yuksek performans ısteyenler almalı valorantcı oyuncular ıcın ddr4 te 5600 ddr5 tede 7500f yeterli bence
Kasayı değiştiricem o zaman birde öyle deneyelimm değişim olmassa zaten iadesini yaparım

sadece drop olmaz zaten yıne besleyemeden dolayı dusuk fps alıyorsundur ve galıba hayır kasayıda yollaman lazım ve bence yolla https://www.gaming.gen.tr/urun/3516...MIrc_99uzwggMVuZNoCR0lBw4hEAQYASABEgI_ivD_BwE bu kasayı al psu suda iyi kasada iyi ve büyük fiyatıda ona göre inanılmaz
Çözüm olacakmıdır sence hocam ?

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Kasayı değiştiricem o zaman birde öyle deneyelimm değişim olmassa zaten iadesini yaparım

Çözüm olacakmıdır sence hocam ?
bence olucaktır ama ona rağmen olmazsa bazı parçalarda sıkıntı vardır demektır cunku sana kanıtlı vıdeo bıle attım kaç fps alman gerektiğine dair

Omerturen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ömer Faruk
bence olucaktır ama ona rağmen olmazsa bazı parçalarda sıkıntı vardır demektır cunku sana kanıtlı vıdeo bıle attım kaç fps alman gerektiğine dair
Donanımda bir sorun olsa çalışma stabilliginde bu sorunu anlarız bence illa göze çarpar fps dropları vs yok sistemim 30 saniyede acılıyor bunun psu ile olabilcegini düşünmeye başladım

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Donanımda bir sorun olsa çalışma stabilliginde bu sorunu anlarız bence illa göze çarpar fps dropları vs yok sistemim 30 saniyede acılıyor bunun psu ile olabilcegini düşünmeye başladım
ssd nız baya hızlı 30 sanıye olmamalı bence

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Top Bottom