Neler Yeni

aaaaaa

GodlyPain

80+ Bronze
aaaaa

Son düzenleme:

Polymath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Furkan Akyol
Malesef böyle bir şey mümkün değil. Laptopların işlemcisini değişemezsiniz :) Laptop içinde işlemci satılmıyor. Yeni bir pc almak zorundasınız..

Zaff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Zafer Büyükyavuz
Laptoplarda işlemci anakartla birleşik olabiliyor çıkmıyor yani. Eğer senin bilgisayarında işlemci ve anakart birleşikse tümden anakart ve işlemci alman gerek. Bu da oldukça zor olur çünkü eski bilgisayarların parçası bulunmuyor bizzat yaşadım. Bence yeni bir bilgisayar almalısın parça yükseltmek değmez.

TKCN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Muhammed Ali Tekcan
Laptop Kullanıyorum. Genellikle Yazılım İçin Kullanıyorum. Eski Bir Bilgisayar Özellikleri Şöyle:

İntel Celeron N3060 1.6 Ghz 2 Core 2 Thread
4 GB DDR3 Ram
Windows 10 Pro
İntel HD Graphics
500 GB Harddisk

Günlük İşlerimi Bile Görmeye Çalışırken CPU 100% Oluyor. Çoğu hizmet durdurulmuş, arkaplanda hiçbir uygulama açık değil. görev yöneticisinden kontrol ediyorum ama yine chrome veya opera gibi programlar açıkken 100% olup kullanmakta zorluk çekiyorum. işlemciyi değiştirmek işime yarar mı ? aradığımda bulamadım laptop işlemcisi acaba nerelerde satılıyor. i5 taktırıp 8 GB ram yapıp Bir SSD alsam ne kadar tutar ve değer mi değmez mi bunu yapmaya, bilgisi olanlar varsa mı acaba
Pentium n3540 ve pentium j2900 fcbga1170 soketin en iyi işlemcileridir ikiside 4c 4t dir. Harici bulman imkansız gibi bir şeydir. Ama değişimi mümkündür.

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
laptop işlemcisi değiştirmek sıkıntılı bir durum ha imkansız değil ancak intel celeronun pin değerine uygun yükseltebileceğin bir işlemci bulsan bile şuanki teknolojiye yetişebileceğini düşünmüyorum. diğer işlemciler o laptopa fazla sıcaklık yapabilir . herşeyi uygun bile bulsan biosa güncelleme gerektirebilir . tavsiyem onu satıp güncel iş görecek bişey alman doların çok yüksek olduğu şu günlerde olabildiğince para biriktirip biraz daha beklemek iyi olabilir

Top Bottom