aaaaaaaaaaaaa
Fazla para harcamak istemiyorum monitöre ve güzelde olsun istiyorum gamepower bull t10 ve monster aryond a24 v1.1 i beğendim sizce hangisini almalıyım yada alternatif bir başka monitör mü
hocam en ucuz burada buldumviewsonic yorumları kötü ölü piksel var diyolar ölü piksel falan sıkıntılı aoc attığın pahalı fp bişey bakıyorum
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahocam en ucuz burada buldum
buda var ama pivot gibi özelliklerden mahrum kalırsın
En kötü bunlardan birini al. Gamepower ın donanı arşivi youtube kanalında videosu var.
aocilk aoc güzelde bull t10 a bende baktım sence bull t10 mu aoc mi
Çöp monitör. Ghosting kralı...
İkiside alınmaz. Attıkları AOC'u veya bunu al https://www.hepsiburada.com/lg-24gn...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.85.6Fazla para harcamak istemiyorum monitöre ve güzelde olsun istiyorum gamepower bull t10 ve monster aryond a24 v1.1 i beğendim sizce hangisini almalıyım yada alternatif bir başka monitör mü
viewsonic avantajli duruyor ips ve 0.5 olmasiviewsonic yorumları kötü ölü piksel var diyolar ölü piksel falan sıkıntılı aoc attığın pahalı fp bişey bakıyorum
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaviewsonic avantajli duruyor ips ve 0.5 olmasi
Kral 24G4XE al 4199 TL suan snerjideFazla para harcamak istemiyorum monitöre ve güzelde olsun istiyorum gamepower bull t10 ve monster aryond a24 v1.1 i beğendim sizce hangisini almalıyım yada alternatif bir başka monitör mü