Mırnav
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,792
7.00'da kalkmama rağmen okuldan gelene kadar bir şey yiyesim gelmiyor. Uykuyla beraber 17-18 saat aç kalıyorum. Kalan 4-5 saat çok yoğun besleniyorum. 2 Litre süt, 6 yumurta, Kafam kadar lahana gibi gibi. Yatmadan önce kahvemi de içerim, o gün şalgam yapan dayıdan şalgamda alabilirsem 1 litre şalgamı mı da içerim. Dokunmuyor da alışınca çok rahat oluyor. Almam gereken temel besinleri, kaloriyi de alıyorum. Tek farklılık bunu kısıtlı sürede ve akşam yapmam. Şu ana kadar rahatsız olmadım. Kilomu da kontrol edebiliyorum, 8 saat de uyuyabiliyorum. Spor yaparken bir sıkıntı çekmiyorum.
Düşününce çok garip geliyor. Bana da garip geliyor. Gün içinde "neden bir şey yemiyorsun?" lara, akşamda "Dur, ayı!" lara mağruz kalıyorum. Araştırmalarım sonucunda da potansiyel bir sıkıntı yaşamam da mümkün görünmüyor. Sorum şu:
Benim gibi beslenen biri var mı? Varsa çevresinden tepki alıyor mu? Alıyorsa nasıl tepki veriyor?
Düşününce çok garip geliyor. Bana da garip geliyor. Gün içinde "neden bir şey yemiyorsun?" lara, akşamda "Dur, ayı!" lara mağruz kalıyorum. Araştırmalarım sonucunda da potansiyel bir sıkıntı yaşamam da mümkün görünmüyor. Sorum şu:
Benim gibi beslenen biri var mı? Varsa çevresinden tepki alıyor mu? Alıyorsa nasıl tepki veriyor?