ABCÇD

Sorunlu SSD alınır veya SSD nin sorunlu olduğunu söylemedim, ben insanların genel kanısından bahsettim cümlem gayet açık. Onun dışında gerçekten önerecek model kalmadı her ürün arıza çıkartabilirim teknik servisler de bunlar için vardır ama artık her şeye kronik sorunlu deniliyor dileyen parasını biraz daha biriktirip Samsung SSD alabilir.
100 lira fazlaya bu canavar vardı aslında.

Sorunlu SSD alınır veya SSD nin sorunlu olduğunu söylemedim, ben insanların genel kanısından bahsettim cümlem gayet açık. Onun dışında gerçekten önerecek model kalmadı her ürün arıza çıkartabilirim teknik servisler de bunlar için vardır ama artık her şeye kronik sorunlu deniliyor dileyen parasını biraz daha biriktirip Samsung SSD alabilir.
Biz demiyoruz. Forumda belli başlı bilgili kişiler neyin ne olduğunu biliyor.

Peki size bir sorum var;
Technopa Sosyal eleştirileri mi senin için daha önemli yoksa bizimkiler mi?
Post automatically merged:

100 lira fazlaya bu canavar vardı aslında.
Burda indirimli bu normalde 600tl. O kadar çıkan insan A2000 alır zaten.

Biz demiyoruz. Forumda belli başlı bilgili kişiler neyin ne olduğunu biliyor.

Peki size bir sorum var;
Technopa Sosyal eleştirileri mi senin için daha önemli yoksa bizimkiler mi?
Post automatically merged:

Burda indirimli bu normalde 600tl. O kadar çıkan insan A2000 alır zaten.
İndirimli işte. A2000 +100tl

Evet TR de sanırım ilk incelemesini ben yaptım çok memnun kaldığım bir SSD idi. Ama ona da Apaçi SSD alınmaz diye salliyorlar
Kronik sorunlu ssd diye geçen ssdleri ölüm testine sokar misin örnek Su630 650 a400

Kronik sorunlu ssd diye geçen ssdleri ölüm testine sokar misin örnek Su630 650 a400
Aramızda kalsın onu yapma fikrim var bütün kronik sorunlu denen modelleri aynı anda teste sokup Twitch'de 7/24 izlayabileceğiniz şekilde bir yayın yapabilirim çok fantastik ama planım var

Aramızda kalsın onu yapma fikrim var bütün kronik sorunlu denen modelleri aynı anda teste sokup Twitch'de 7/24 izlayabileceğiniz şekilde bir yayın yapabilirim çok fantastik ama planım var
Gerçekten fantastik umarim yaparsin.

Hocam cevaplarsan sevinirim
game garajdan sistem almayı düşünüyorum ve sistemde ki ssd netac n535s 480gb bu ssd nasıl ve crucial p1 1tb m2 ssd nasıl bunlar hakkında da kronik sorunlu dendi ve soğudum açıkçası

SATA olarak ;

SU630
SU650
TR200
A400
BX500
Team GX1
SanDisk SSD Plus
James Donkey LE

M2 olarak ;
Toshiba OCZ RC500
Kioxia 500 GB M2 (DA-3)

Güzel olabilir. Ayrıca sorunlu olmayan ama merak ettiğim modeller ; WD Green , CX1 , Q1

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,627
Üyeler
190,939
Son üye
boran009
Geri