Neler Yeni

ABCÇD

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
8 aydır bu SSD'yi kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Genel olarak neyden şikayetçisiniz?
  • Bazı kişilerde okuma ve yazma değerleri düşebiliyor.
  • Sağlığı hızlı düşebiliyor, ömrü çabuk tükenebiliyor.
Sorunları bu rehberde ama kullanmadım hiç.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
8 aydır bu SSD'yi kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Genel olarak neyden şikayetçisiniz?
CrystalDiskInfo'ın ekran görüntüsünü atar mısın?
Bu SSD'nin olayı zaten sağlığının hızlı azalması.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Apacer PANTHER ssd peki abi nerdeyse sorunsuz gibi çoğu sistemde öneriliyor forumda ?
Evet TR de sanırım ilk incelemesini ben yaptım çok memnun kaldığım bir SSD idi. Ama ona da Apaçi SSD alınmaz diye salliyorlar

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
❤️ JD M2

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Evet TR de sanırım ilk incelemesini ben yaptım çok memnun kaldığım bir SSD idi. Ama ona da Apaçi SSD alınmaz diye salliyorlar
Abi sallıyanlarda bu işlerden anlasalar neyse ama hiç bişey bilmeden random sallıyorlar :D

galax01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mehmet eren alıç
  • Bazı kişilerde okuma ve yazma değerleri düşebiliyor.
  • Sağlığı hızlı düşebiliyor, ömrü çabuk tükenebiliyor.
Sorunları bu rehberde ama kullanmadım hiç.
Arada bir Crystal Disk Mark ile test yapıyorum şimdi de yaptım 440 okuma 350 yazma verdi.

Hard Disk Sentinel üzerinden sağlık durmuna bakınca da performans %100, sağlık %98 e düşmüş. Günde en az 8-10 saat kullanırım PC'yi. Çok anlamam bu işlerden ama iyi gibi gözüküyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Oo.PNG

T.P.G.

80+ Titanium
Arada bir Crystal Disk Mark ile test yapıyorum şimdi de yaptım 440 okuma 350 yazma verdi.

Hard Disk Sentinel üzerinden sağlık durmuna bakınca da performans %100, sağlık %98 e düşmüş. Günde en az 8-10 saat kullanırım PC'yi. Çok anlamam bu işlerden ama iyi gibi gözüküyor.
Hayır kötü, kaç GB yazdin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.

Ne kadardır kullanıyorsun ssd yi yani saat yazar

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hocam ama sırf burdan laf yememek için sorunlu SSD alınır demek ne kadar mantıklı ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendi kitlenden çok Technopat'ı takıyorsun.
Sorunlu SSD alınır veya SSD nin sorunlu olduğunu söylemedim, ben insanların genel kanısından bahsettim cümlem gayet açık. Onun dışında gerçekten önerecek model kalmadı her ürün arıza çıkartabilirim teknik servisler de bunlar için vardır ama artık her şeye kronik sorunlu deniliyor dileyen parasını biraz daha biriktirip Samsung SSD alabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,303
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom