T.P.G.
80+ Titanium
Işleri o. SallaTechnopat herşeye salıyor zaten af ola ama ota b*ka salıyorlar.
Işleri o. SallaTechnopat herşeye salıyor zaten af ola ama ota b*ka salıyorlar.
8 aydır bu SSD'yi kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Genel olarak neyden şikayetçisiniz?
CrystalDiskInfo'ın ekran görüntüsünü atar mısın?8 aydır bu SSD'yi kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Genel olarak neyden şikayetçisiniz?
Ama bence panther daha iyi olurdu aralarında çok fark yok bütçe olarak a400 517 lira filan panther 550 bence ben olsam panther alırdım.Işleri o. Salla
Evet TR de sanırım ilk incelemesini ben yaptım çok memnun kaldığım bir SSD idi. Ama ona da Apaçi SSD alınmaz diye salliyorlarApacer PANTHER ssd peki abi nerdeyse sorunsuz gibi çoğu sistemde öneriliyor forumda ?
Hocam ama sırf burdan laf yememek için sorunlu SSD alınır demek ne kadar mantıklı ki?Evet TR de sanırım ilk incelemesini ben yaptım çok memnun kaldığım bir SSD idi. Ama ona da Apaçi SSD alınmaz diye salliyorlar
Abi sallıyanlarda bu işlerden anlasalar neyse ama hiç bişey bilmeden random sallıyorlarEvet TR de sanırım ilk incelemesini ben yaptım çok memnun kaldığım bir SSD idi. Ama ona da Apaçi SSD alınmaz diye salliyorlar
Arada bir Crystal Disk Mark ile test yapıyorum şimdi de yaptım 440 okuma 350 yazma verdi.Sorunları bu rehberde ama kullanmadım hiç.
- Bazı kişilerde okuma ve yazma değerleri düşebiliyor.
- Sağlığı hızlı düşebiliyor, ömrü çabuk tükenebiliyor.
Hayır kötü, kaç GB yazdin?Arada bir Crystal Disk Mark ile test yapıyorum şimdi de yaptım 440 okuma 350 yazma verdi.
Hard Disk Sentinel üzerinden sağlık durmuna bakınca da performans %100, sağlık %98 e düşmüş. Günde en az 8-10 saat kullanırım PC'yi. Çok anlamam bu işlerden ama iyi gibi gözüküyor.
Ne kadardır kullanıyorsun ssd yi yani saat yazarArada bir Crystal Disk Mark ile test yapıyorum şimdi de yaptım 440 okuma 350 yazma verdi.
Hard Disk Sentinel üzerinden sağlık durmuna bakınca da performans %100, sağlık %98 e düşmüş. Günde en az 8-10 saat kullanırım PC'yi. Çok anlamam bu işlerden ama iyi gibi gözüküyor.
Sorunlu SSD alınır veya SSD nin sorunlu olduğunu söylemedim, ben insanların genel kanısından bahsettim cümlem gayet açık. Onun dışında gerçekten önerecek model kalmadı her ürün arıza çıkartabilirim teknik servisler de bunlar için vardır ama artık her şeye kronik sorunlu deniliyor dileyen parasını biraz daha biriktirip Samsung SSD alabilir.Hocam ama sırf burdan laf yememek için sorunlu SSD alınır demek ne kadar mantıklı ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendi kitlenden çok Technopat'ı takıyorsun.