Bazı Avrupa ülkeleri çiftçiler mazot zam geldi diye traktör isyan etti bizimkiler anca malum kişi destekler.Abd gibi ülkelerde %10 ciddi bir rakam.
Belki 100 baz puan artışı bile gelebilir. Cidden ABD enflasyonu durduramıyor. Veriler gelir gelmez shorta girdim 5 dakikada %100 kazandım tertemiz."Amerika Birleşik Devletleri'nde merakla beklenen Tüketici Fiyat Endeksi verileri açıklandı. Enflasyonun 41 yıllın ardından zirveye ulaştığı ABD'de yıllık TÜFE yüzde 9,1 ile beklentileri aştı."
75 BAZ PUANLIK FAİZ ARTIŞI MASADA
Atlanta Fed Başkanı Raphael Bostic, Pazartesi günü gazetecilere verdiği demeçte, "Şu anda oldukça rahatım. Ekonominin bir sonraki hamleye dayanabileceğinden eminim. 75 baz puanlık bir artışı desteklerim" ifadelerini kullandı.
Aaa yeni farkettim ben bu Enflasyon açıklandığı için BTC 800$ düştü demek. Dedim neden düştü acaba. Gitti 400 ₺Belki 100 baz puan artışı bile gelebilir. Cidden ABD enflasyonu durduramıyor. Veriler gelir gelmez shorta girdim 5 dakikada %100 kazandım tertemiz.
Onlar hep boş yere başkaları tarafından veya kendini hep ümide bağlayıp avutan insanlar işte ne beklersin kiBazı Avrupa ülkeleri çiftçiler mazot zam geldi diye traktör isyan etti bizimkiler anca malum kişi destekler.
Aynen önce pumpladılar 20.100'e kadar veriler gelince çaktılar aşağı 18.900'e kadar düştü. Şimdi de Amerika borsa açılışlarını bekliyor 16.30'taki bir düşüş daha gelebilir YTD.Aaa yeni farkettim ben bu Enflasyon açıklandığı için BTC 800$ düştü demek. Dedim neden düştü acaba. Gitti 400 ₺
Türk halkı cahilliği maalesef...Onlar hep boş yere başkaları tarafından veya kendini hep ümide bağlayıp avutan insanlar işte ne beklersin ki
Bir ülkenin her türlü hizmeti (eğitim, sağlık, ekonomi,....) domino taşı gibi dizilidir. Eğitim taşı her zaman en önde yer alır ! Çünkü eğitim bir ülkenin ve milletin külden doğuşunu sağlar ve eğitim her şeyin başıdır. Bizim ülkede de o baştaki eğitim taşını devirdikleri için gerisindeki her şey devrildi ve hâlimiz cahil çoğunluklu bir topluluk.Türk halkı cahilliği maalesef...
Elinde mızrakla dolaşan adamların ekonomisi bile bize karşı değer kazanıyor xdABD ekonomisi çöküyor lafta ama nedense dolar hep Türk Lirasına karşı değer kazanıyor. Ama bizim ekonomi maşallah şahlanıyor.