Neler Yeni

ABD Enflasyonu rekor kırdı ! 🔥

rado2373

80+
arkadaşlar 3 kere faiz arttırımna gitti abd çok az oynuyor tl de bizdeki farklı olay

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Neredesin sarı civcivim ordunun sana ihtiyacı var...
Trump,belki gariptir falan filan ama adam ekonomiden anlıyordu.
Bıden,daha düz yolda yürüyemiyor.

Borders

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ne desem boş
ABD ekonomisi çöküyor lafta ama nedense dolar hep Türk Lirasına karşı değer kazanıyor. Ama bizim ekonomi maşallah şahlanıyor. :kedi:

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
"Amerika Birleşik Devletleri'nde merakla beklenen Tüketici Fiyat Endeksi verileri açıklandı. Enflasyonun 41 yıllın ardından zirveye ulaştığı ABD'de yıllık TÜFE yüzde 9,1 ile beklentileri aştı."

75 BAZ PUANLIK FAİZ ARTIŞI MASADA

Atlanta Fed Başkanı Raphael Bostic, Pazartesi günü gazetecilere verdiği demeçte, "Şu anda oldukça rahatım. Ekonominin bir sonraki hamleye dayanabileceğinden eminim. 75 baz puanlık bir artışı desteklerim" ifadelerini kullandı.
Belki 100 baz puan artışı bile gelebilir. Cidden ABD enflasyonu durduramıyor. Veriler gelir gelmez shorta girdim 5 dakikada %100 kazandım tertemiz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,070
İsim
Burak Karadağ
Belki 100 baz puan artışı bile gelebilir. Cidden ABD enflasyonu durduramıyor. Veriler gelir gelmez shorta girdim 5 dakikada %100 kazandım tertemiz.
Aaa yeni farkettim ben bu Enflasyon açıklandığı için BTC 800$ düştü demek. Dedim neden düştü acaba. Gitti 400 ₺
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazı Avrupa ülkeleri çiftçiler mazot zam geldi diye traktör isyan etti bizimkiler anca malum kişi destekler. :D
Onlar hep boş yere başkaları tarafından veya kendini hep ümide bağlayıp avutan insanlar işte ne beklersin ki 🤷‍♂️

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Aaa yeni farkettim ben bu Enflasyon açıklandığı için BTC 800$ düştü demek. Dedim neden düştü acaba. Gitti 400 ₺
Aynen önce pumpladılar 20.100'e kadar veriler gelince çaktılar aşağı 18.900'e kadar düştü. Şimdi de Amerika borsa açılışlarını bekliyor 16.30'taki bir düşüş daha gelebilir YTD.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,188
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,070
İsim
Burak Karadağ
Türk halkı cahilliği maalesef...
Bir ülkenin her türlü hizmeti (eğitim, sağlık, ekonomi,....) domino taşı gibi dizilidir. Eğitim taşı her zaman en önde yer alır ! Çünkü eğitim bir ülkenin ve milletin külden doğuşunu sağlar ve eğitim her şeyin başıdır. Bizim ülkede de o baştaki eğitim taşını devirdikleri için gerisindeki her şey devrildi ve hâlimiz cahil çoğunluklu bir topluluk.

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
simpson ların kehaneti dogru olacak sanırım trump 2.ci kez amerika başkanı seçilecek diyordu biden gider trump geri gelir ekonomi onun zamanında iyiydi

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dünya geneli enflasyon olduğu için sığınacakları bir yer var. Genel olarak tüm ülkeler için kağıt üzerindekiler gerçekleri yansıtmıyor ama bizim kadar kötü durumda değil hiçbiri, bu kadar tepki görmelerin nedenleri alışkın değiller, devlet kurumları takır takır harcarken durun bakalım diyobiliyorlar biz de öyle mi :) Bakın kraliçenin ülkesine, baskılarına dayanamayıp belirli konulardaki yapamıyoruz deyip bıraktı adamlar.

Top Bottom