2023'e Kadar Yokum
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
İlla oradan birisiyle evlenmek mi gerekiyor? Yoksa başka yöntemleri de var mı?
5 sene.Greencard sahibi olursanız ve 3 sene(Tam rakamı bilmiyorum 2 de olabilir.) boyunca herhangi bir suç sicilinize işlemezse ABD vatandaşlığı alabilirsin.
Greencard sahibi olursanız ve 3 sene(Tam rakamı bilmiyorum 2 de olabilir.) boyunca herhangi bir suç sicilinize işlemezse ABD vatandaşlığı alabilirsin.
Üniversitedeysen Work and Travel ile gidip kendinizi gösterirseniz ve şirketler sizi beğenirse yine vatandaş olma ihtimaliniz var.
Teşekkürler5 sene.
"Üniversitedeysen Work and Travel ile gidip kendinizi gösterirseniz ve şirketler sizi beğenirse yine vatandaş olma ihtimaliniz var." öyle olmuyor o.Greencard sahibi olursanız ve 3 sene(Tam rakamı bilmiyorum 2 de olabilir.) boyunca herhangi bir suç sicilinize işlemezse ABD vatandaşlığı alabilirsin.
Üniversitedeysen Work and Travel ile gidip kendinizi gösterirseniz ve şirketler sizi beğenirse yine vatandaş olma ihtimaliniz var.
Ben de ondan bahsediyordum zaten. Düşük bir ihtimal evet ama olma ihtimali var."Üniversitedeysen Work and Travel ile gidip kendinizi gösterirseniz ve şirketler sizi beğenirse yine vatandaş olma ihtimaliniz var." öyle olmuyor o.
5 sene boyunca burada kalıcı oturum izni ile yaşarsan vatandaşlık alabilirsin ki bu da çok düşük bir ihtimal.