ABD’den Ps5 en ucuz getirme

Selman Karaa

80+ Gold
Reaksiyon skoru
8,261
Arkadaşlar selam forumu bırakmıştım ama Amerika’ya bi yakınım gidiyor ve gitmişken Ps5 almasını rica ettim. Malum Türkiye’de 16K’dan aşağı yok. ABD’de stok sorunu var en ucuz 549€‘Ya gördüm yanında oyun da hediye ediyorlar. Ps5 STOĞU OLAN en ucuz yer neresi ?

Bilen yok mu hic

Arkadaşlar selam forumu bırakmıştım ama Amerika’ya bi yakınım gidiyor ve gitmişken Ps5 almasını rica ettim. Malum Türkiye’de 16K’dan aşağı yok. ABD’de stok sorunu var en ucuz 549€‘Ya gördüm yanında oyun da hediye ediyorlar. Ps5 STOĞU OLAN en ucuz yer neresi ?
mecburen gıtcek karaborsadan alcak ara sırra amazona stok geliyor.

😀😀😀 Yoo hocam benim pcim yok ki.Sadece pcden anlayan arkadaşım bir seyler anlatınca ilgilenmeye başladım.Oradan biliyorum bir şeyler
Anladım eyvallah sagolasın problem degıl

mecburen gıtcek karaborsadan alcak ara sırra amazona stok geliyor.
Düzgün bildiğin yer var mı ?
Amazon’da bu aralar stok olmuyor eğer gelirse pahalıya geliyor Yani mevcut 549€ olandan pahalı

550 euro bulabılıcegınızı sanmıyorum bızım alman tanıdıklarımız 650 euroya aldı.
Onu çoktan buldum brom. Hemde 500€ olan pahalı versiyonu üstüne Horizon oyun da hediye ediyorlar aslında resmî ucuz fiyatına gelmiş oluyor ama ben ucuz olan 400€ Versiyonunu almak istediğim için yine pahalı. 400€ + oyun Yani 450€ olanın stoğu bitmiş sadece 500€ + oyun Yani 550€ olanın stoğu kaldı. Onu yedekte tutuyorum bakalım

walmart olabilir

Geri