ABD'nin yeni başkanı belli oldu!

ifatxh

80+
Reaksiyon skoru
192
ABD seçim sisteminde bir adayın başkan olabilmesi için aldığı oy oranına değil, aldığı delege sayısına bakılıyor. 270 delegeye ulaşan aday seçimi kazanmış sayılıyor.

Pensilvanya'da sayılan oylardan sonra Joe Biden'ın delege sayısı 284'e yükseldi.

Göründüğü üzere Joe Biden'ın başkanlığı kesinleşti. Biden'ın önümüzdeki zamanlarda başkanlığını ilan etmesi bekleniyor...

Kaynak: CNN, A Haber, Hürriyet

Hileyle Aldı Biden.Trump hakediyordu ve alacaktı.

Biden Türkiye düşmanı bir başkan. Yani artık işimiz daha da zor. Başka bir 2020 felaketi.

hayirli olsun herkeze.

İyi ki Biden kazandı dolar daha da artacak ne olacak şimdi çok merak ediyorum.

İyi ki Biden kazandı dolar daha da artacak ne olacak şimdi çok merak ediyorum.
Bence doların artmasından çok ABD'de 2 taraf birbirine girecek. Zaten böyle olacağı seçimden önce de belliydi. Kim kazanırsa kazansın kaybeden tarafla kazanan taraf çatışacak, olaylar çıkacak. Amerikan halkı kendi sonunu hazırlıyor olabilir...

İkisi de kendi ülkesine faydalı zaten, ikisi de bize karşı.
Trump FETÖ'yü ve PKK'yı destekliyor, Biden direkt muhalefetle bir olup iktidarı yıkcağız diyor. (Kemal kılıçdaroģlu buna cevap bile veremedi)

İkisi de kendi ülkesine faydalı zaten, ikisi de bize karşı.
Trump FETÖ'yü ve PKK'yı destekliyor, Biden direkt muhalefetle bir olup iktidarı yıkcağız diyor. (Kemal kılıçdaroģlu buna cevap bile veremedi)
Trump başkan olsaydı FETÖ'ye ve PKK'ye desteği bırakma ihtimali vardı. Çünkü George Floyd olayının FETÖ'nün planı olma ihtimali var. Neden mi? Çünkü polis protestolarında FETÖ'cüler de kameralara yakalandı. Ayrıca zaten PKK'ye desteği isteyerek yaptığını da düşünmüyorum. Sonuçta onu zorluyor olabilirler ama Türklere düşman olma konusunda katılıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,604
Üyeler
188,963
Son üye
samet2534
Geri