Kur değer kazanıyor biraz zaman lazım onun içinabdullah abiye ne oldu neden sistem çıkarmıyor artık
Nerde yaşıyorsunuz siz? Ekonomiden bihabersiniz.abdullah abiye ne oldu neden sistem çıkarmıyor artık
Aynen dostum, piyasayı abdullah belirliyor zatenbiliyorum ama bir şeyler yapılabilir abdullah abinin elinde o güç var
ben öyle bir şey demedim ?Aynen dostum, piyasayı abdullah belirliyor zaten
abdullah abinin arkasında hazır binlerce alıcı olduğu için markalarla görüşüp indirimli sistemler çıarabiliyor ama 2 aydır falan çıkmadığı için merak ettim yani kazan kazan ilişkisi var çok satıp daha az kar ediyorlar markalar alanda kar etmiş oluyor satandaAynen dostum, piyasayı abdullah belirliyor zaten
Adamın çıkardığı pcler zaten gayet uygun. Kusura bakma ama halk fakir, sende öyle. Her bir şey dolar üzerinden, dolar 18i geçmiş. Her şey dahil üst seviye sistemi 8-10kya almak falan mı istiyorsun? Malesef acı ama gerçekler bunlarben öyle bir şey demedim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
abdullah abinin arkasında hazır binlerce alıcı olduğu için markalarla görüşüp indirimli sistemler çıarabiliyor ama 2 aydır falan çıkmadığı için merak ettim yani kazan kazan ilişkisi var çok satıp daha az kar ediyorlar markalar alanda kar etmiş oluyor satanda
adam öyle bir şey dememişki ne anlatııyosun sadece f/p sistem niye gelmiyor demişAdamın çıkardığı pcler zaten gayet uygun. Kusura bakma ama halk fakir, sende öyle. Her bir şey dolar üzerinden, dolar 18i geçmiş. Her şey dahil üst seviye sistemi 8-10kya almak falan mı istiyorsun? Malesef acı ama gerçekler bunlar
sen ne anlatıyon birader adam ne demiş sen ne diyonAdamın çıkardığı pcler zaten gayet uygun. Kusura bakma ama halk fakir, sende öyle. Her bir şey dolar üzerinden, dolar 18i geçmiş. Her şey dahil üst seviye sistemi 8-10kya almak falan mı istiyorsun? Malesef acı ama gerçekler bunlar
yine söylüyorum ben böyle bir şey demedimAdamın çıkardığı pcler zaten gayet uygun. Kusura bakma ama halk fakir, sende öyle. Her bir şey dolar üzerinden, dolar 18i geçmiş. Her şey dahil üst seviye sistemi 8-10kya almak falan mı istiyorsun? Malesef acı ama gerçekler bunlar
Bu piyasada sadece donanım arşivi yok pc hocası modart da sistem yaptı bu zamanda da onlar başka bi ülkedemiki yapıyorNerde yaşıyorsunuz siz? Ekonomiden bihabersiniz.