Neler Yeni

abdullah abi neden f/p sistem yapmaya küstü ?

mkeskin0

80+
Adamın çıkardığı pcler zaten gayet uygun. Kusura bakma ama halk fakir, sende öyle. Her bir şey dolar üzerinden, dolar 18i geçmiş. Her şey dahil üst seviye sistemi 8-10kya almak falan mı istiyorsun? Malesef acı ama gerçekler bunlar
Ülke fakir ama gerçekten F/P güzel bir sistem 30 dakikada tükeniyor. Güldürmeyin arkadaşlar, kalıpları yıkın artık :D

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Tek sebebi var kadir kıymet bilmez insanlar, bu kadar. Bir de stok tükendiği için forumda bana edilen "iftira yalan ve hakaretleri" görmemiş gibi davranmanız da ayrıca ilginç...
Dostum inan seni cok iyi anlıyorum malesef meyve veren ağaç taşlanıyor bu işin kralı da piri de sensin yıllarca donanım arşivi nin pc sini alma hayali kurdum yıllardır kanalı takip ediyorum hic bir zaman hakkında kötü düşünmedim düşünmemde biz bu yolda senleyiz sana haksızlık yapanlar yüzünden bizi cezalandırma sen gercekten çok değerli ve çok dürüst birisin

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler

no-name

80+ Silver
Tek sebebi var kadir kıymet bilmez insanlar, bu kadar. Bir de stok tükendiği için forumda bana edilen "iftira yalan ve hakaretleri" görmemiş gibi davranmanız da ayrıca ilginç...
Onların hepsi çoluk çocuk abi, sen olmasan böyle bir hizmet bile olmayacaktı ve belki de gidip 10k küsür fiyatlara media markt vatan teknosa benzeri yerlerden sistem almak zorunda kalacaktılar. Kendi beceriksizlikleri, stoklara yetişememe ve iyice takip etmemelerini senin sisteminin stoklarının az olmasına bağlıyorlar kendilerinde suç bulmuyorlar çünkü tahminimce bu laf atanların büyük çoğunluğu çoluk çocuktan oluşuyor. Kesinlikle senin forumundayız diye seni övmek gibi vb. bir amacım yok, sadece hakkıyla iş yapanın hakkıyla yaptığını dile getirmekte bazı insanlar zorlanıyorlar kendilerini mağdur zannediyorlar bu yüzden bu tarz bir yorumda bulunmak istedim.

Surgevein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mete Zeybekoğlu
Abi duruma tamamen objektif yaklaşmaya çalışıyorum yanlış anlama Stok bitti diye sana iftira atmaları tabikide yanlış sonuna kadar haklısın ama kitlenin belli bir kısmı gerçekten f/p sistemler topladığın için seni takip ediyor sen sistem yapmayınca seni eleştirmeleri gayet normal bence

-Mehmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
mehmet genç
Adamın çıkardığı pcler zaten gayet uygun. Kusura bakma ama halk fakir, sende öyle. Her bir şey dolar üzerinden, dolar 18i geçmiş. Her şey dahil üst seviye sistemi 8-10kya almak falan mı istiyorsun? Malesef acı ama gerçekler bunlar
reis sakin atarlanma hemen

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
Hadi amaa. Yapma abi gözünü seveyim. Böyle çürük troller moralini niye bozsun veya senin işini neden bozsun. Bunları takmayacak olgunluktasın biliyorum

Top Bottom