peralta
80+
- Reaksiyon skoru
- 121
- Konu Sahibi Konu Sahibi
çık kafamdanForumdakilerin sistem için abdullah abiye baktıklarında kafalarında canlanan görüntü.
.Alıntıyı görüntüle
çık kafamdanForumdakilerin sistem için abdullah abiye baktıklarında kafalarında canlanan görüntü.
.Alıntıyı görüntüle
hiçbişey firmalardan yediğimiz kazığın üstünü örtemez 100 liraya ürettiği şeyi 200'e satsa kâr diyelim 200'de vergi 200'de ürünü geliştiren kişilere verilen maaşlar ama bu şeyler akıl almaz fiyatlara satılıyor malesef adamlar zaten kaça satarsa satsın almak zorundayız bu arada her bir mekanik klavye switchinin üretim maliyeti birkaç kuruştu sayıyı tam hatırlamıyorum örnek olarak verdim. bu şey klavye fiyatlarını yüzlerce lira değiştiriyorÇok basit mantık düşünüyorsun tr de vergi olayı var unutma
BENCE de biraz kaçtı konuhiçbişey firmalardan yediğimiz kazığın üstünü örtemez 100 liraya ürettiği şeyi 200'e satsa kâr diyelim 200'de vergi 200'de ürünü geliştiren kişilere verilen maaşlar ama bu şeyler akıl almaz fiyatlara satılıyor malesef adamlar zaten kaça satarsa satsın almak zorundayız bu arada her bir mekanik klavye switchinin üretim maliyeti birkaç kuruştu sayıyı tam hatırlamıyorum örnek olarak verdim. bu şey klavye fiyatlarını yüzlerce lira değiştiriyor
bu arada konuyu iyice başka yerlere çektim kusura bakmayın piyasaya göre uygun bir sistem çıksa tabii ki çok iyi olur. fazla dağıldı konu alakasız oldu bu mesaj biraz
Kral bu işin raconuda kura karşı fiyat performans bir sistem yapmak değil mi? Kur düşünce donanımlarda düşüyor yani bizde toplayabiliriz öyleysefiyat performans sistem kurar kurmasına ama stok sorunu olduğunu düşünüyorum birde en önemli etken kur bu durumda iken gerçek fiyat performans ve bol stoklu sistemler çıkarmak çok güç Bence daha zamanı var Eylül ayında olabilir ama şuan Türkiye Yunanistan arasında bir gerilim var ve buda ekonomiye de darbe vuracaktır neyin ne olacağı belli değil bulduğunuz gerçek fiyat performans sistemini alın bence Abdullah beyi de tabii ki bekleyebilirsiniz ama dediğim gibi ne olacağı belli değil
Adam neden bahsediyor, sen neden bahsediyorsunAdamın çıkardığı pcler zaten gayet uygun. Kusura bakma ama halk fakir, sende öyle. Her bir şey dolar üzerinden, dolar 18i geçmiş. Her şey dahil üst seviye sistemi 8-10kya almak falan mı istiyorsun? Malesef acı ama gerçekler bunlar
Sen toplarsın ama onların topladığından daha pahalıya gelir onlar anlaşma yapıyor özel stok açıyor fark ettiysen stok bitince ki fiyatını Bence şuan gerçek fiyat performans güzel bir stok ile toplamak çok güçKral bu işin raconuda kura karşı fiyat performans bir sistem yapmak değil mi? Kur düşünce donanımlarda düşüyor yani bizde toplayabiliriz öyleyse
150tane stok vardı modart pc dier 150 stok 15k dan satışa çık tı DA gt2 sistemler 9999tl ustune çikmadı üstelik 900 stok vardıstok işleri boş hocam yetişen alır adamlar o fiyatlara bu pcleri yaptımı yaptı (pc hocası , modart) top donanım arşivinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
stok işleri boş hocam yetişen alır adamlar o fiyatlara bu pcleri yaptımı yaptı (pc hocası , modart) top donanım arşivinde
Besle kargayı oysun gözünü. Nankör insanlar çok...Eskiden hemen yapayım yapmalıyım modundaydım şuan canım isterse yapıcam modundayım aslında yeni bir hakarete hazır olduğumda yapacağım malum sistem stokları tükenecek ve hakaretler başlayacak buna hazır olunca yaparım.
İşte ben toplarsam şu an pahalıya toplarım adam toplarsa bu kurda ucuza ve kaliteli gelir amacıda budur zatenSen toplarsın ama onların topladığından daha pahalıya gelir onlar anlaşma yapıyor özel stok açıyor fark ettiysen stok bitince ki fiyatını Bence şuan gerçek fiyat performans güzel bir stok ile toplamak çok güç
Ama eğer gerçekten çok güzel fiyata bişey olursa stok sorunu olur bunu çözmek de lazımİşte ben toplarsam şu an pahalıya toplarım adam toplarsa bu kurda ucuza ve kaliteli gelir amacıda budur zaten
Pch hero dışında varmı14,500 cıvarlarına rx 6700lü sistemler var gayet uygunlar