abdullah abi neden f/p sistem yapmaya küstü ?

Çok basit mantık düşünüyorsun tr de vergi olayı var unutma
hiçbişey firmalardan yediğimiz kazığın üstünü örtemez 100 liraya ürettiği şeyi 200'e satsa kâr diyelim 200'de vergi 200'de ürünü geliştiren kişilere verilen maaşlar ama bu şeyler akıl almaz fiyatlara satılıyor malesef adamlar zaten kaça satarsa satsın almak zorundayız bu arada her bir mekanik klavye switchinin üretim maliyeti birkaç kuruştu sayıyı tam hatırlamıyorum örnek olarak verdim. bu şey klavye fiyatlarını yüzlerce lira değiştiriyor
bu arada konuyu iyice başka yerlere çektim kusura bakmayın piyasaya göre uygun bir sistem çıksa tabii ki çok iyi olur. fazla dağıldı konu alakasız oldu bu mesaj biraz

hiçbişey firmalardan yediğimiz kazığın üstünü örtemez 100 liraya ürettiği şeyi 200'e satsa kâr diyelim 200'de vergi 200'de ürünü geliştiren kişilere verilen maaşlar ama bu şeyler akıl almaz fiyatlara satılıyor malesef adamlar zaten kaça satarsa satsın almak zorundayız bu arada her bir mekanik klavye switchinin üretim maliyeti birkaç kuruştu sayıyı tam hatırlamıyorum örnek olarak verdim. bu şey klavye fiyatlarını yüzlerce lira değiştiriyor
bu arada konuyu iyice başka yerlere çektim kusura bakmayın piyasaya göre uygun bir sistem çıksa tabii ki çok iyi olur. fazla dağıldı konu alakasız oldu bu mesaj biraz
BENCE de biraz kaçtı konu 🙂 sıkıntı yok Abdullah Bey' yapmıyor şuan saygı duymak gerekiyor diğer kanallar yapıyor ise onlardan alabilirler

benim kafam çok karıştı sanırım pc hocasının bu sistemi almalıyım ya fiyat performans sistem değil bence ama ne yapalım türkiye de zaten fiyatını hak eden ne alabiliyoruz ki

fiyat performans sistem kurar kurmasına ama stok sorunu olduğunu düşünüyorum birde en önemli etken kur bu durumda iken gerçek fiyat performans ve bol stoklu sistemler çıkarmak çok güç Bence daha zamanı var Eylül ayında olabilir ama şuan Türkiye Yunanistan arasında bir gerilim var ve buda ekonomiye de darbe vuracaktır neyin ne olacağı belli değil bulduğunuz gerçek fiyat performans sistemini alın bence Abdullah beyi de tabii ki bekleyebilirsiniz ama dediğim gibi ne olacağı belli değil
Kral bu işin raconuda kura karşı fiyat performans bir sistem yapmak değil mi? Kur düşünce donanımlarda düşüyor yani bizde toplayabiliriz öyleyse

Adamın çıkardığı pcler zaten gayet uygun. Kusura bakma ama halk fakir, sende öyle. Her bir şey dolar üzerinden, dolar 18i geçmiş. Her şey dahil üst seviye sistemi 8-10kya almak falan mı istiyorsun? Malesef acı ama gerçekler bunlar
Adam neden bahsediyor, sen neden bahsediyorsun:)

Kral bu işin raconuda kura karşı fiyat performans bir sistem yapmak değil mi? Kur düşünce donanımlarda düşüyor yani bizde toplayabiliriz öyleyse
Sen toplarsın ama onların topladığından daha pahalıya gelir onlar anlaşma yapıyor özel stok açıyor fark ettiysen stok bitince ki fiyatını Bence şuan gerçek fiyat performans güzel bir stok ile toplamak çok güç

stok işleri boş hocam yetişen alır adamlar o fiyatlara bu pcleri yaptımı yaptı (pc hocası , modart) top donanım arşivinde

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

stok işleri boş hocam yetişen alır adamlar o fiyatlara bu pcleri yaptımı yaptı (pc hocası , modart) top donanım arşivinde
150tane stok vardı modart pc dier 150 stok 15k dan satışa çık tı DA gt2 sistemler 9999tl ustune çikmadı üstelik 900 stok vardı

Eskiden hemen yapayım yapmalıyım modundaydım şuan canım isterse yapıcam modundayım aslında yeni bir hakarete hazır olduğumda yapacağım malum sistem stokları tükenecek ve hakaretler başlayacak buna hazır olunca yaparım.
Besle kargayı oysun gözünü. Nankör insanlar çok...

Sen toplarsın ama onların topladığından daha pahalıya gelir onlar anlaşma yapıyor özel stok açıyor fark ettiysen stok bitince ki fiyatını Bence şuan gerçek fiyat performans güzel bir stok ile toplamak çok güç
İşte ben toplarsam şu an pahalıya toplarım adam toplarsa bu kurda ucuza ve kaliteli gelir amacıda budur zaten

Abdullah abine sanırım sponsor olan yok yada baktı fazla kar edemiyor kazanamıyor uğraşmıyor bu yüzden. Yoksa sizi düşündüğü için mi yapıyor sanıyorsunuz :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,214
Üyeler
185,387
Son üye
meto19
Geri