kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Arkadaşa çok takmayın.Nece konuştuğunu bi' ben mi anlamadım
Farklı bir dil konuşuyor
Arkadaşa çok takmayın.Nece konuştuğunu bi' ben mi anlamadım
Kapasitörler.Nece konuştuğunu bi' ben mi anlamadım
Way namıssız evga!TR'de benim kadar farklı marka model inceleyen var mı bilmiyorum. iGame bile mevcut.
EVGA: İncelerim ama TR piyasasını zerre önemseyen bir firma değil.
PowerColor: RedDevil serisi incelenir onun dışında RMA oranı ile "şuanlık" en çok arıza çıkartan ekran kartı markası yani Sapphire gibi bir marka varken PowerColor incelemek hiç ihtiyaç duymadım diğer markalar da o şekilde.
Krşm uza Rog>all<eM eS aY daamı galaksi die isim mi olur moruqHOF üstü yok... WTF manyak... EX zaten uçuyor... Sırf kutusu için galax alırdım HOF gibi mega üst segment harici galaxı galax yapan fiyatı bir aralar teknobiyotikte vardı çok F/P özellikle EX hatta 3200'e 2060 super EX satıldığı zamanlar...
Bende merak ettim gerçekten öyle ucuzda aslında @Abdullah HacıgülArkadaşlar ne videolarında ne de forumda bu ekran kartlarının incelemelerini ve bu markalar hakkındaki görüşlerin belirttiğini görmedim. Bu ekran kartı markalarını neden incelemiyor ve neden sistem toplamıyorsun bunlarla? @Abdullah Hacıgül
bende powercolor tercih edecektim bu mesajı gördüğüm iyi oldu rx5500xt bakıyordum vazgeçtim teşekkürlerTR'de benim kadar farklı marka model inceleyen var mı bilmiyorum. iGame bile mevcut.
EVGA: İncelerim ama TR piyasasını zerre önemseyen bir firma değil.
PowerColor: RedDevil serisi incelenir onun dışında RMA oranı ile "şuanlık" en çok arıza çıkartan ekran kartı markası yani Sapphire gibi bir marka varken PowerColor incelemek hiç ihtiyaç duymadım diğer markalar da o şekilde.
Öyle bir olayı kim çıkarttı? Neye göre kime göre?@Abdullah Hacıgül Abi tamam Evga TR piyasasını falan pek önemsemiyor ama en azından Galax dünyanın en iyisi iddiasını kanıtlayan bir video yapar mısın? veya bu iddianın gerçek değilse gerçek olmadığını kanıtlayan? ROG ile falan karşılaştırsan güzel olur.
Üstünlük dönemsel olarak el değiştiren bir durumdur. Ürün markaya göre değil modele göre alınır şuan fiyatına göre sunduğu soğutma, performası ve parça kalitesi ile RTX 3000 serisinde benim gözdem Asus TUF serisi full MLCC olması da cabası.@Abdullah Hacıgül Abi tamam Evga TR piyasasını falan pek önemsemiyor ama en azından Galax dünyanın en iyisi iddiasını kanıtlayan bir video yapar mısın? veya bu iddianın gerçek değilse gerçek olmadığını kanıtlayan? ROG ile falan karşılaştırsan güzel olur.