Neler Yeni

Abdullah Abi Neden Galax, Evga ve Powercolor Marka Ekran Kartlarını İncelemiyor?

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
TR'de benim kadar farklı marka model inceleyen var mı bilmiyorum. iGame bile mevcut.

EVGA: İncelerim ama TR piyasasını zerre önemseyen bir firma değil.
PowerColor: RedDevil serisi incelenir onun dışında RMA oranı ile "şuanlık" en çok arıza çıkartan ekran kartı markası yani Sapphire gibi bir marka varken PowerColor incelemek hiç ihtiyaç duymadım diğer markalar da o şekilde.
Way namıssız evga!

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
HOF üstü yok... :cool: WTF manyak... :cool::cool: EX zaten uçuyor... :cool::cool::cool: Sırf kutusu için galax alırdım :alien: HOF gibi mega üst segment harici galaxı galax yapan fiyatı bir aralar teknobiyotikte vardı çok F/P özellikle EX hatta 3200'e 2060 super EX satıldığı zamanlar...

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
EVGA > all < EVGA

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
EVGA > all < EVGA
Güldüm

rtx-3080-cokme-sorununa-detayli-bakis125383_3.jpg

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
HOF üstü yok... :cool: WTF manyak... :cool::cool: EX zaten uçuyor... :cool::cool::cool: Sırf kutusu için galax alırdım :alien: HOF gibi mega üst segment harici galaxı galax yapan fiyatı bir aralar teknobiyotikte vardı çok F/P özellikle EX hatta 3200'e 2060 super EX satıldığı zamanlar...
Krşm uza Rog>all<eM eS aY daamı galaksi die isim mi olur moruq

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
ROG > ALL çoğunlukla.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
@Abdullah Hacıgül Abi tamam Evga TR piyasasını falan pek önemsemiyor ama en azından Galax dünyanın en iyisi iddiasını kanıtlayan bir video yapar mısın? Veya bu iddia gerçek değilse gerçek olmadığını kanıtlayan? ROG ile falan karşılaştırsan güzel olur.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
TR'de benim kadar farklı marka model inceleyen var mı bilmiyorum. iGame bile mevcut.

EVGA: İncelerim ama TR piyasasını zerre önemseyen bir firma değil.
PowerColor: RedDevil serisi incelenir onun dışında RMA oranı ile "şuanlık" en çok arıza çıkartan ekran kartı markası yani Sapphire gibi bir marka varken PowerColor incelemek hiç ihtiyaç duymadım diğer markalar da o şekilde.
bende powercolor tercih edecektim bu mesajı gördüğüm iyi oldu rx5500xt bakıyordum vazgeçtim teşekkürler :D

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,524
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
@Abdullah Hacıgül Abi tamam Evga TR piyasasını falan pek önemsemiyor ama en azından Galax dünyanın en iyisi iddiasını kanıtlayan bir video yapar mısın? veya bu iddianın gerçek değilse gerçek olmadığını kanıtlayan? ROG ile falan karşılaştırsan güzel olur.
Öyle bir olayı kim çıkarttı? Neye göre kime göre?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
@Abdullah Hacıgül Abi tamam Evga TR piyasasını falan pek önemsemiyor ama en azından Galax dünyanın en iyisi iddiasını kanıtlayan bir video yapar mısın? veya bu iddianın gerçek değilse gerçek olmadığını kanıtlayan? ROG ile falan karşılaştırsan güzel olur.
Üstünlük dönemsel olarak el değiştiren bir durumdur. Ürün markaya göre değil modele göre alınır şuan fiyatına göre sunduğu soğutma, performası ve parça kalitesi ile RTX 3000 serisinde benim gözdem Asus TUF serisi full MLCC olması da cabası.

img_back_3080.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,635
Üyeler
166,245
Son üye
Mortes
Top Bottom