Neler Yeni

ABDULLAH ABİ SENDEYİZ

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alp Koray Kaya
abi an ihtibariyle dolar 6.78 ve daha inicek ama bildiğim tek bir şey var toplama pcler var inernette ama kimse senin gibi değil herkes düşünüyr komisyon alıyor ama sen o parayı da düşün ben kendime almam diyorsun diyorsun pazarlığa giriyorsun bizi düşünüyorsun. Mucizlere çok inanırım ve o mucize gerçekleşiyor dolar düşüyor hayalime ulaşmam için yardım et abi 7k bütçe topladım ama bunu ama bunu bazı yayıncılar kendini kaliteli zanneden kanallara yedirtme gel şu pcyi topla bir gencin hayallerine ulaşması için vesile ol

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Dolar düşüyor diye fiyat düşmüyor? Şuan zaten dolar arttı diye fiyatı artan şeyler dolar 6₺ iken alınan şeyler. Doların düştüğünü hissetmek için stokların yenilenmesi lazım. Ki bence şuan dolar düştü diyemeyiz.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
abi an ihtibariyle dolar 6.78 ve daha inicek ama bildiğim tek bir şey var toplama pcler var inernette ama kimse senin gibi değil herkes düşünüyr komisyon alıyor ama sen o parayı da düşün ben kendime almam diyorsun diyorsun pazarlığa giriyorsun bizi düşünüyorsun. Mucizlere çok inanırım ve o mucize gerçekleşiyor dolar düşüyor hayalime ulaşmam için yardım et abi 7k bütçe topladım ama bunu ama bunu bazı yayıncılar kendini kaliteli zanneden kanallara yedirtme gel şu pcyi topla bir gencin hayallerine ulaşması için vesile ol
Doların düşmesinin ürünlere yansıması biraz zaman alacak özellikle de ülkemizde.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,758
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Şuan itopyada tekrae eski fiyatlara inmeye başlamış webtekno 2 kasasını alicaktim fakat monitör.hediyei bittiği için da sistem gibi sistem bekliyorum

Tbagbagwell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Can Yıldırım
Dolar düşmeyecekk. Neyin kafası, yaş kaç abi ? Senin ülken naptı da dolar düşsün. Amerika dolar bastı diye bir miktar düştü bir de yarın saplayacak olan Katarlılar iki el attı başka bir şey yok. Ne alıyorsan al şimdi bekleme daha. Ya da dolara dön 7 üstü tl ye dönüp sipariş verirsin gene.

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
Dolar düşse de salgın bitse de fiyatların çok fazla düşmesini beklemeyin. Türkiye'de yaşadığınızı unutmayın. Artarken kepçe ile zam gelir, düşerken indirim kaşık ile..

Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Asım Arda Aluç
Üretim olsa keşke ülkede de, bizde doların düşeceğine inansak..Ki onu geçtim doların düşmesi ile oluşması gereken fiyat düşüklüğünü gelen vergilerle zaten ya aynı ya da daha yükseğe çekiyorlar..

OFERKAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Osman Furkan Erkan
Dolar düşmeyecekk. Neyin kafası, yaş kaç abi ? Senin ülken naptı da dolar düşsün. Amerika dolar bastı diye bir miktar düştü bir de yarın saplayacak olan Katarlılar iki el attı başka bir şey yok. Ne alıyorsan al şimdi bekleme daha. Ya da dolara dön 7 üstü TL ye dönüp sipariş verirsin gene.
Nerden bu kadar emindim ya sadece muhalefet yani dolar 10 gün sorna 50 kuruş düşse o zaman bişey yazamazsın

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
dolar düşse de fiyat değişmez neden çünkü fiyatların ucuzlaması eldeki stokla alakalı dolarla alakası yok stok azsa fiyat pahalı olur çoksa ucuz olur dolarla alakası dolar düşcek diye beklemeyin...

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
dolar düşse de fiyat değişmez neden çünkü fiyatların ucuzlaması eldeki stokla alakalı dolarla alakası yok stok azsa fiyat pahalı olur çoksa ucuz olur dolarla alakası dolar düşcek diye beklemeyin...
valla galiba game garajda işler öyle değil stok azkende sistemler aynı yeni stoklar geldi bugün bakımdan sonra belki fiyatlar ucuzlar diye düşündüm hala aynı sitenin fiyatları bi tık yine pahalı gereğinden ama en azından en iyi fiyatlar onlarda :D

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
valla galiba game garajda işler öyle değil stok azkende sistemler aynı yeni stoklar geldi bugün bakımdan sonra belki fiyatlar ucuzlar diye düşündüm hala aynı sitenin fiyatları bi tık yine pahalı gereğinden ama en azından en iyi fiyatlar onlarda :D
ben game garajdan aldım en azından sistem ucuzlamıyor ama fiyatıda yükselmiyor en azından sabit.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,058
Üyeler
160,635
Son üye
bycetin
Top Bottom