Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
12600 eklemesi kaç paraydıSistem çok iyiydi vallahi onu bunu bilmem alanlar heleki 12600 yapanlar miss gibi aldı.
12600 eklemesi kaç paraydıSistem çok iyiydi vallahi onu bunu bilmem alanlar heleki 12600 yapanlar miss gibi aldı.
500tl12600 eklemesi kaç paraydı
Öff beee mükemmel miş500tl
Sadece bi tahmin. Olabilir.O nasıl pusu ya? Ekime kadar bekleyecek miyiz yani?
sonuna kadar hak veriyorum9999₺ ye 100 stok ile 3060 sistem yapmak benim için çocuk oyuncağı ama değer mi? vallahi değmez, sistemi alamadığı için pislik yapan, iğrenç iftiralar atan aç gözlü insanlardan bıktım. Sırf bu mu? zamanında bir sürü ekran kartı fiyatına "komple sistemi" izleyenlerime sundum o zaman da adam; anakart "B450" diye ağzımıza s*çmaya çalışıyordu, yallah şimdi git ne alıyorsan al. İyi niyetli kardeşlerimi abilerimi zaten ayrı tutuyorum bunu konuşmaya bile gerek yok ama durum bu.
Yine de geçen 6600XT sistemi 9999₺ ye yaptım ama insanların tamahsizligi bakalım onları nereye götürecek...
Yani meali ok yaydan çıktı eskisi gibi sistemler beklemeyin9999₺ ye 100 stok ile 3060 sistem yapmak benim için çocuk oyuncağı ama değer mi? vallahi değmez, sistemi alamadığı için pislik yapan, iğrenç iftiralar atan aç gözlü insanlardan bıktım. Sırf bu mu? zamanında bir sürü ekran kartı fiyatına "komple sistemi" izleyenlerime sundum o zaman da adam; anakart "B450" diye ağzımıza s*çmaya çalışıyordu, yallah şimdi git ne alıyorsan al. İyi niyetli kardeşlerimi abilerimi zaten ayrı tutuyorum bunu konuşmaya bile gerek yok ama durum bu.
Yine de geçen 6600XT sistemi 9999₺ ye yaptım ama insanların tamahsizligi bakalım onları nereye götürecek...
Sonuna kadar haklısın9999₺ ye 100 stok ile 3060 sistem yapmak benim için çocuk oyuncağı ama değer mi? vallahi değmez, sistemi alamadığı için pislik yapan, iğrenç iftiralar atan aç gözlü insanlardan bıktım. Sırf bu mu? zamanında bir sürü ekran kartı fiyatına "komple sistemi" izleyenlerime sundum o zaman da adam; anakart "B450" diye ağzımıza s*çmaya çalışıyordu, yallah şimdi git ne alıyorsan al. İyi niyetli kardeşlerimi abilerimi zaten ayrı tutuyorum bunu konuşmaya bile gerek yok ama durum bu.
Yine de geçen RX 6600 sistemi 9999₺ ye yaptım ama insanların tamahsizligi bakalım onları nereye götürecek...
s*kmiş atmış abim benim9999₺ ye 100 stok ile 3060 sistem yapmak benim için çocuk oyuncağı ama değer mi? vallahi değmez, sistemi alamadığı için pislik yapan, iğrenç iftiralar atan aç gözlü insanlardan bıktım. Sırf bu mu? zamanında bir sürü ekran kartı fiyatına "komple sistemi" izleyenlerime sundum o zaman da adam; anakart "B450" diye ağzımıza s*çmaya çalışıyordu, yallah şimdi git ne alıyorsan al. İyi niyetli kardeşlerimi abilerimi zaten ayrı tutuyorum bunu konuşmaya bile gerek yok ama durum bu.
Yine de geçen RX 6600 sistemi 9999₺ ye yaptım ama insanların tamahsizligi bakalım onları nereye götürecek...
İlk mesajda uyarı geliyor.s*kmiş atmış abim benim
Şey9999₺ ye 100 stok ile 3060 sistem yapmak benim için çocuk oyuncağı ama değer mi? vallahi değmez, sistemi alamadığı için pislik yapan, iğrenç iftiralar atan aç gözlü insanlardan bıktım. Sırf bu mu? zamanında bir sürü ekran kartı fiyatına "komple sistemi" izleyenlerime sundum o zaman da adam; anakart "B450" diye ağzımıza s*çmaya çalışıyordu, yallah şimdi git ne alıyorsan al. İyi niyetli kardeşlerimi abilerimi zaten ayrı tutuyorum bunu konuşmaya bile gerek yok ama durum bu.
Abi pchocasıda 9999 Tl'ye 6600 sistem yaptı ryzen 5500lü9999₺ ye 100 stok ile 3060 sistem yapmak benim için çocuk oyuncağı ama değer mi? vallahi değmez, sistemi alamadığı için pislik yapan, iğrenç iftiralar atan aç gözlü insanlardan bıktım. Sırf bu mu? zamanında bir sürü ekran kartı fiyatına "komple sistemi" izleyenlerime sundum o zaman da adam; anakart "B450" diye ağzımıza s*çmaya çalışıyordu, yallah şimdi git ne alıyorsan al. İyi niyetli kardeşlerimi abilerimi zaten ayrı tutuyorum bunu konuşmaya bile gerek yok ama durum bu.