dutemo
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Abi hala alınır mı?
bundan sonra iyi bir şeye denk gelmedim
Abi hala alınır mı?
Bunun yerine Monster Pusat alınır.
@Abdullah Hacıgül Hocam yap bi 150 tl gamepad incelemesi ortalık şenlensin
Çakma ???Bunun yerine Monster Pusat alınır. En azından çakma bir şey almamış oluruz.
Bilgi için sağ ol, bilmiyordum.Çakma ???
Sony 3.parti ürün üreticilere izin verdi ürün sony izin vermese üretilmezdi çakmalık bir durum yok.
Bu ne dualshock çakması
Tek deneyimleyemediğim kontrolcü vaka azalırsa kadıköye gidip monster bayisinde deneyimlemeyi düşünüyorum.Bilgi için sağ ol, bilmiyordum.
Düzelteyim. Ama hala daha Monster Pusat alınması taraftarıyım.
Bu ne dualshock çakması
Dualshock çakması demeyelim de Playstationu örnek alıyorlar diyelimBu ne dualshock çakması
Bende almayı düşünüyorum fakat fiyatından dolayı emin değilim incelmesi olsa iyi olurHocam Monster Pusat Pro hakkında bir bilginiz var mı? nasıl bir gamepad? mümkünse incelemesi güzel olabilir
Hocam Monster Pusat Pro hakkında bir bilginiz var mı? nasıl bir gamepad? mümkünse incelemesi güzel olabilir
Bende almayı düşünüyorum fakat fiyatından dolayı emin değilim incelmesi olsa iyi olur
Bende almayı düşünüyorum fakat fiyatından dolayı emin değilim incelmesi olsa iyi olur
Stok yok.Tek deneyimleyemediğim kontrolcü vaka azalırsa kadıköye gidip monster bayisinde deneyimlemeyi düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çakma ???
Sony 3.parti ürün üreticilere izin verdi ürün sony izin vermese üretilmezdi çakmalık bir durum yok.
İzin verdi de rampage o kadar küçük bir firma değil. Bari kendinden bişeyler katsaydı direk kopyalamış burada.Tek deneyimleyemediğim kontrolcü vaka azalırsa kadıköye gidip monster bayisinde deneyimlemeyi düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çakma ???