Neler Yeni

Abdullah abinin çelişkili sözleri

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Skcysr19

80+
@Skcysr19 ya bir git kendi kendini ele veriyon ne değişik adamsın. Sebepsiz yere de ban yemedin o kadar anlattı sana adamlar ben de anlattım. Haksız yere ban yediğini düşünüyorsan ALT+F4 yapmak kolay iş. Burada yöneticileri oyalamaktansa git kendini oyala. Neymiş aynı evdeymiş pehh. Bak işine! Sen binlerce kişiye ver bakalım o sistemi o fiyattan.
İleride bir gün forumla alakalı sorun yaşarsan alt f4 çek. Ele vermek ne acaba? Açık açık söylüyorum tekrar oku bence. Sebepsiz yere ban yedim. O zaman bende sana olmayan şeyler sunayım ve ban atayım nasıl mevzu. Olay senlik değil okuma kardeşim. Uzatmanın anlamı yok.

Skcysr19

80+
Skcysr. Kendi kendini ele veriyor gereksiz yere yedim diye. Sonra kıvırdı.
Kusura bakma da konu seni alakadar etmez. Yazmamanı tavsiye ederim. Yönetici ile benim aramda olan bir konu. Daha cevap vermediklerine göre de bir şey var. Lütfen daha benim hakkımda bir şeyler yazma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Skcysr19 Çoklu hesap yasak değil mi?
Yasak ama kendimi dile getirmek için kullanıyorum. (aslen zaten benim hesabım değil aynı evde yaşadığım arkadaşımın hesabı istersen özelden yaz kanıtlayayım kaç kere diyeceğim bunu )

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Ya @Skcysr19 aslında Intel Pentium'un ta kendisi ise. Belki bu yüzden bu kadar savunuyor.

T.P.G.

80+ Titanium
Kusura bakma da konu seni alakadar etmez. Yazmamanı tavsiye ederim. Yönetici ile benim aramda olan bir konu. Daha cevap vermediklerine göre de bir şey var. Lütfen daha benim hakkımda bir şeyler yazma.
O zaman git özelden konuş kimseyi karıştırmamak istiyorsan. İster görür ister görmez daha fazla kirletme konuyu.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
@White Ravens Yazdıklarımı gördün. Sence şimdi ban haklı mı haksız mı ? Oyun girdim çıkınca bakarım cevap alırım diye maalesef cevap yok. Yöneticilerden haksız banı değerlendirmenizi rica ediyorum. Tekrar okuyunca sanırım sende fark ettin yada yazdığıma cevap vermediğine göre bir şeyleri fark etmiş olmalısın bence.
Ortada haksız bir ban yok.
Olay senin ile Abdullah arasında geçti.
Sen toplanan sistem ile ilgili bir iddia ortaya attın, sistemi toplayan kişi de sana karşılık verdi.
Sonrasında uzadı uzadı uzadı.
En sonunda Abdullah sana dedi ki; sistemi iddia ettiğin gibi topla sana sıfır DA-Sistem2 hediye edeyim, ama toplayamazsan şu şu sebepler ile 1 sene uzaklaştırırım.
Sen sistemi toplamadın veya toplayamadın.
Site sahibi ile senin arandaki anlaşma bu, şartları ve sonuçları belli.
Bunun için bizim yapabileceğimiz bir şey yok.
Ortada "haksız" denebilecek bir ban da yok.
Çünkü şartlar da belli, sonuçlar da.

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
forumda bazı arkadaşlar emek harcayıp rehber ve eğitici öğretici bilgiler hazırlayıp paylaşırken, bu konu hit olursa gülerim gerçekten bizim milletimizin bilinçlenme yerine dedikodu tercih etmeyeceğine inanıyorum.

Skcysr19

80+
Ortada haksız bir ban yok.
Olay senin ile Abdullah arasında geçti.
Sen toplanan sistem ile ilgili bir iddia ortaya attın, sistemi toplayan kişi de sana karşılık verdi.
Sonrasında uzadı uzadı uzadı.
En sonunda Abdullah sana dedi ki; sistemi iddia ettiğin gibi topla sana sıfır DA-Sistem2 hediye edeyim, ama toplayamazsan şu şu sebepler ile 1 sene uzaklaştırırım.
Sen sistemi toplamadın veya toplayamadın.
Site sahibi ile senin arandaki anlaşma bu, şartları ve sonuçları belli.
Bunun için bizim yapabileceğimiz bir şey yok.
Ortada "haksız" denebilecek bir ban da yok.
Çünkü şartlar da belli, sonuçlar da.
Sistemi yarım saat içinde toplayacağım deseydim öyleydi. iddia ya ben girmedim ve ısrarla zamanla olduğunu da savundum. Lütfen moderatörsün diye yanlı bakma olaylara.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyse boşuna duvara konuşsam daha iyi. Sizde ileride forumda haksızlık olduğunda ses çıkaracaksınız fakat kimse yardımcı olmayacak. Yazıyorsunuz diye yanlı olmayın. Yorum yapanların çoğu attığım linke bakmadı bile. Dedikodu mu var gel.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
Sen o kadar vakit harca herkes kıskansın. Abi plat olmak istiyorsanız sizde vakit harcayacaksınız. Öyle yattığın yerden plat olamassın.

vakit harcıyor evet ama sadece al alma oluyor bu vakit böyle yapılmaması kanaatindeyiz umarım yeni
sistem geldiğinde herkesin rütbeleri bi sıfırlarlar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom