Neler Yeni

Abdullah abinin çelişkili sözleri

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
Forumda sırf mesaj ve reaksiyon skoru kasmak için zaman harcayanlar var. 15 dakika boyunca cevap yazdığım konulara tek kelime ile cevap verip kaçıyorlar. Sayfayı yenileyip en son konuya yazıyorlar. Türkçe desen yok , bilgi desen yok... Mesela bunun en büyük örneği alınma ama @Beyfendiiii6 . Adam yemiyor içmiyor burada skor kasıyor. Yani doğru düzgün takılsa eyvallah ama 15 dakika cevap yazdığım konuya tek kelime yazıp sadece skor kastığını görmek + "almayacağım" dediği halde aldığı "sözde ödülünü" görünce koyuyor biraz. 80+ Titanium olunca forumu salacağından eminim.
peki beyfendi nin hiçbir zaman boş yaptığını gördün mü? Sanane arkadaşım kassın istediği kadar. En azından boş yapmıyor

T.P.G.

80+ Titanium
@Skcysr19 ya bir git kendi kendini ele veriyon ne değişik adamsın. Sebepsiz yere de ban yemedin o kadar anlattı sana adamlar ben de anlattım. Haksız yere ban yediğini düşünüyorsan ALT+F4 yapmak kolay iş. Burada yöneticileri oyalamaktansa git kendini oyala. Neymiş aynı evdeymiş pehh. Bak işine! Sen binlerce kişiye ver bakalım o sistemi o fiyattan.

Skcysr19

80+
@White Ravens Yazdıklarımı gördün. Sence şimdi ban haklı mı haksız mı ? Oyun girdim çıkınca bakarım cevap alırım diye maalesef cevap yok. Yöneticilerden haksız banı değerlendirmenizi rica ediyorum. Tekrar okuyunca sanırım sende fark ettin yada yazdığıma cevap vermediğine göre bir şeyleri fark etmiş olmalısın bence.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yöneticilerle özelden konuşma başlatılamıyor mu ? neden ban yiyen herkes kendini ifşa ediyor.
Başlatılıyor ama 500 küsür konuşma olduğu için hangi birine baksın.

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
bence bu konular @White Ravens ilgi alanı karşındakinin anlama yetisi varsa cevap yazacağını düşünüyorum :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom