J4rvisM
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,206
Hadi buyurun tarihe tanıklık ediyorsunuz en uzun mesajını buraya yazdı daha önceden tartışmadan ban yediğim için devam etmiyorum iyi forumlar
Kanıtlarıyla bir iki yanlış banı sunabilirim. Biraz daha üsteseler banlanma ihitmalleri çok yüksek onlarda biliyor anlıyor. Ban atacak bir şey bulursunuz yine8 sayfa mesaj var, 0 ban atıldı.
Ban yersen "hatalı bilgilendirme" üzerinden yersin şu an.
Hocam cidden en iyi mesaj özelliği gelirse güzel olur, bir de mobilde de imza gözüksün tamamdır.Muhtemelen en çok beğenilen cevap tarzında bir uygulama olacak, fakat onu muhtemelen farklı sebeplerden dolayı kullanmayacak bazıları![]()
Şu an açık şekilde "keyfi ban atıyorsunuz" şeklinde suçluyorsun moderatörleri.Kanıtlarıyla bir iki yanlış banı sunabilirim. Biraz daha üsteseler banlanma ihitmalleri çok yüksek onlarda biliyor anlıyor. Ban atacak bir şey bulursunuz yine![]()
+ Forum zaten iyi yönetiliyor sırfbmesaj kasanlarda fark edilmiş yeni sistem de forum çok daha iyi yerlere gelecektir zaten @Mehmet Yılmaz hocam saat farketmeksizin her zaman aktif uyumadığını bile düşünebilirsiniz kaliteli insanlar hepsi tekrar iyi forumlarForumda çoğu şeyi kaçırmışım herkes eteğindeki taşları dökmüş düşüncelerini açık bir şekilde ifade (yöneticelerde dahil) etmiş buda forumun baskıcı despot değil özgür olduğunu gösteriyor.
@Beyfendiiii6 kardeşimin yaşının @Jarvis-M senden küçük olduğunu düşünüyorum ve bence onu örnek göstererek düşüncelerini ifade etmene gerek yoktu zira forumda reaksiyon&mesaj kasma çabasında üyelerin olduğunu bende gözlemliyorum ayrıca Abdullah'ında belirttiği gibi ödül almaya hak kazanan üyeler incelendikten sonra verilecektir gibi ibare kullanmış, forumda ödül almak için reaksiyon kasma çabasında olan üyelere zaten verileceğini düşünmüyorum @Mehmet Yılmaz ve @White Ravens günün çoğunda aktif yöneticeler onlarında ödülü kazanan üyeler ile ilgili izlenimi ve düşüncesi vardır. Bu tip hediyeleşme ve yardımlaşma suistimal edildiğini zaman ne yazık ki hiçbir anlam ve önemi kalmıyor ortada da böyle bir durum var ki forumda belli ölçüde değişimlere gidiliyor son derece doğru bulmuyorum.
Forumda bir elin parmağını geçmeyecek kadar üyelerden daha bilgi ve donanıma sahip olabilirim ki bunuda hiçbir çekincem olmadan dile getiriyorum laptoptan anladım kadar PC & bileşenlerinden anlamıyorum ama ilk günden itibaren öğreniyorum ve araştırıyorum forum bana bu yönde kazanım sağladı zaten burada olmamın sebebi de budur.
Son olarak forumun yöneticiler tafından adil ve şeffaf yönetildiğini düşünüyorum bu ifadeleri kullanırken yönetici gözününe girme sözüm ona yalakalık yapma vs. düşünen karakteri defolu insanlar olabilir ancak benim hiç kimseden hediye vb. beklentim yok ihtiyacımda yok kaldiki ihtiyacı olanada yardım edicek maddi durumdayım.
Herkese iyi forumlar.
Mobilde imzayı ben kapattım. Bizim millet imzasına GBT bile yazdığı için düzeni mahvediyor.Hocam cidden en iyi mesaj özelliği gelirse güzel olur, bir de mobilde de imza gözüksün tamamdır.
Telefonu yan cevirirsen imzayı görebilirsinHocam cidden en iyi mesaj özelliği gelirse güzel olur, bir de mobilde de imza gözüksün tamamdır.
Suçlamıyorum siz hemen o psikolojiye giriyorsunuz. Sistem eleştirisi yapan arkadaşım 200 300 daha pahalıya indirimlerden toplanır demişti. Sözde 30 dakika demiş gibi davranıp yanlış bilgilendirmeden 1 sene ban atmışsınız. Ne kadar normal bu? Israrla indirimler kovalanarak toplanır demesine rağmen ve zamanla demesine rağmen ?Şu an açık şekilde "keyfi ban atıyorsunuz" şeklinde suçluyorsun moderatörleri.
"Keyfi" olarak atılmış ban var mı? Eğer varsa böyle bir şey, görmek isterim.
Bunu bilmiyordum, cidden öyleymiş. Teşekkür ederimTelefonu yan cevirirsen imzayı görebilirsin
Suçlamıyorum siz hemen o psikolojiye giriyorsunuz. Sistem eleştirisi yapan arkadaşım 200 300 daha pahalıya indirimlerden toplanır demişti. Sözde 30 dakika demiş gibi davranıp yanlış bilgilendirmeden 1 sene ban atmışsınız. Ne kadar normal bu? Israrla indirimler kovalanarak toplanır demesine rağmen ve zamanla demesine rağmen ?
Dediklerinizde sizde haklısınız bizde. Ama buna çözüm bulacak olan yine yönetimdeki kişiler he siz olursunuz olmazsınız ayrı bir durum. Sizde takdir edersiniz ki bir çok Da2 sistemini içeren konu açıldı. Mesela şuan anasayfa üzerine düşen da2 sistemli konu şu Da2 sistemi iyi mi stoğa gelince alınır mı? , Gta V LoL Fortnite Ark fln oynatır mı yayında diye bir konu. Sizde tüm iyi niyetiniz ile cevap verip yanıtlamışsınız konuyu ama . Bu forumda yazılan konular 1 hafta olmadan siliniyor mu yada arama motoru yokmu forumun içerisinde. En azından 500 tane bu konu var bu şekilde. İnternete girmeyi biliyorlar oradan forumu bulup girebiliyorlar ama search kısmını kullanmayı mı bilmiyorlar ?Konu sahibi "xxx alınır mı?" yazıyor, senin dediğin üyeler de "alınır" yazıyor.
Bizim gidip bu konulara "alınır" yazanları uyarmamız veya banlamamız kadar saçma bir şey olabilir mi?
Neye dayanarak uyaralım? Neye göre ceza verelim?
Ben gün içerisinde onlarca konuyu baştan düzenliyorum.
Düzenlerken de ekleme olarak "nedenleri ile açıklar mısınız?" diye belirtiyorum.
Bunu normalde konu sahiplerinin yapması gerekiyor.
Senin dediğin 3 harf ile yorum yazıp kaçma olayı için, benim attığım onlarca rapor var.
Aldığım olumlu ve olumsuz geri dönüşlerini de biliyorum.
Hatırlatırım, ben de diğer 20000+ kişi gibi normal bir üyeyim.
Benim de bir "üye" olarak hoşlanmadığım, rahatsız olduğum şeyler oluyor.
Gün içerisinde moderatör olarak değil, üye olarak ben bile bazı kişiler için rapor yolluyorum Mehmet'e kontrol etsin diye.
Sizin de yapmanız gereken bu.
Konu içerisinde birinin yanlış yaptığını görürseniz, rapor et butonuna basıp açıklamanızı yazın.
Emin ol biz ilgileniyoruz.
Kural ihlali olmadan ceza olmaz.