Lergoooon
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,873
Çok emoji atardı.pentium iyi çocuktu ama bir hatası vardı,çok ihlal yapardı...
Çok emoji atardı.pentium iyi çocuktu ama bir hatası vardı,çok ihlal yapardı...
Ben o olayı hatırlıyorum.Yöneticiler sanırım konuyu okuyor. Düzeltme yapacaklardır umarım. İntel pentium da yanlış bilgilendirilmeden raporlanmış (Bir sürü rapor da almış) Fakat 1 ay banlanmış. Ben 1 sene gittim. Bunun da sebebi haksız yere olduğunu düşünüyorum. Konuyu tarafsız okuyan kim varsa böyle de düşüneceğini tahmin ediyorum.
Gaddarlık değil hocam. Art niyet yada değil orasını bilemem bir konudan 500 tane açılıp da 250sinin içeriğinin aynı olması tuhaf geliyor bana. .Sadece şuna anlam veremiyorum bakın.Bunlar olabilecek şeyler,
Sistem aldıktan sonra 24 saat geçmeden, "PC kargolanmadı" diye telaşlanan üyeler var.
Heyecan ile ne yaptıklarını bazen kendileri bile bilmiyor.
Bazen birilerine sormak, bilgi almak istersin. İnsanlar da bu zamanlarında burayı tercih ediyor.
Ben dediğin konuların genelde başlıklarını düzenleyip, konu dışı kategorisine taşıyorum.
Ama bu kadar da gaddar olmaya gerek yok, art niyet ile yapılmayan eylemler.
Bu dediğin konulardan daha boş konular var forumda. İnsanlar orada sadece goygoy yapıyor.
Yarım saat içerisinde mi toplayacağım dedim Allah aşkına. O zaman bende sana görev vereyim yapamaz isen ban yaparsan 2080 s vereceğim kabul eder misinBen o olayı hatırlıyorum.
2 farklı seçenek vardı;
1- 1 sene uzaklaştırma
2- 1 adet ücretsiz DA-Sistem 2 PC hediyesi
Eğer 2. seçenek olsaydı, "istemiyorum" - "haksız hediye" diyerek bu kadar inat eder miydin?
Hocam birisi de PSU önerisi istiyordu bilgi olarak hiç bir şey yazmamış ama bazı üyeler bunu al şunu al diye yazmaya başlamışlar hem bütçeyi bilmiyoruz hemde sistemi. Bende bu durumu yazdım ses veren olmadı. Konu sahibi bile ses vermedi.Bir üyenin ne kadar bilgili olduğunu mesaj sayısıyla ya da reaksiyon skoruyla belirleyemezsin zaten ama buna göre muamele yapanlar çok fazla "Plat olan şunu demiş gold olan şunu demiş" konu sahipleri bazen buna takılıyordu oysa foruma şu anda hepimizden bilgili biri gelse rütbesiz reaksiyon skoru olmadan sıfır mesajla başlayacak.
Bir de cevap yazarken cevap yaz butonuna tıkladığımızda bir önceki mesajlar görünüyor o şekilde aynı mesajı yazınca sıkıntı yok. Aynı mesajı biri yazdıktan 5 dakika sonra yazanlar var.
Bir de sorgulamadan alınır diyenler var. Mesela biri 5700xt alınır mı diyor. Bilmem kaç kişi alınır diyor kimse de sormuyor ki bu ekran kartı hangi model.
Şahsen mesajım ve reaksiyon skorum çok umrumda değil reaksiyon kasmak için soru soran konu sahiplerinin mesajlarını beğenip sonradan mesaj yazanlar bile var.
Sen foruma 7 Haziran'da üye olmuşsun.Gaddarlık değil hocam. Art niyet yada değil orasını bilemem bir konudan 500 tane açılıp da 250sinin içeriğinin aynı olması tuhaf geliyor bana. .Sadece şuna anlam veremiyorum bakın.
https://donanimarsivi.com/forum/konu/da-2-sistemi-montajli-sekilde-kargoya-verildi.72969/
Bakın yine buda başka bir da2 konusu. Cuma akşam 22 gibi verdiğim sistem bugün kargoya verildi diye.(1 haftada ) Tamam hayırlı uğurlu olsun. Bunun için konu açmak niye ? Altınada hayırlı olsunlar -güle güle kullanlar. Ondan sonra burada işte boş mesaj attılar yok boşa reaksiyon kasıyor cümleleri oluşuyor.
Bakın ciddi ciddi diyorum böyle konular yüzünden gerçekten ihtiyacı olan konular anasayfada kalmıyor. Adam PC'de sürücü sorunu yaşıyor konu açıyor arada kaynıyor. RAM Voltajlari ile ilgili bir destek istiyor.Üste taşıda bildiğim kadarı ile sınırlı. Ondan sonra asıl cevap verilecek konuda mesaj yok. Bu forumda birinin sorununu mu çözmek daha verimli olur yoksa hayırlı olsun yazmak mı yok astral gezintiye çıktım rüyamda yok ölürsem çok korkuyorum diye konu açıp post kasmak mı daha verimli olur.
Adamı mod. öncesi de severdim.@White Ravens hocam adeta destan yazıyorsunuz.