Abdullah abinin çelişkili sözleri

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Olabilir şuan vatanda 5600xtli sistem de 6k Burada banlamazlar keyfen rahat ol
Valla zaman ile toplanır diye diretmeme rağmen (anında topla dediler de :) ) Yarım saat içinde topla yoksa ban atar geçeriz tavrı takındılar 1 sene de ban atmışlar valla. Arkadaşım haksız yemesine sinirlendi.

Valla zaman ile toplanır diye diretmeme rağmen (anında topla dediler de :) ) Yarım saat içinde topla yoksa ban atar geçeriz tavrı takındılar 1 sene de ban atmışlar valla. Arkadaşım haksız yemesine sinirlendi.
Fakat parçalar daha kaliteli idi bende aldım kargoya verdiler bu sabah

Allah söyletti bir anda o olduğunu kabul ettin ilginçmiş :)
Hayır zaten şu an ben yazıyorum. Aynı evde kalıyoruz demiştim. Normalde hesabını bana vermez. Fakat konu senin ile alakalı dyince yaşadığımı tekrar anlatmak istedim. Direk aynı kişi vb diyip konu değiştiriyorsun. Konuyu tekrar oku ve ban haklı mı haksız mı onu söyle bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fakat parçalar daha kaliteli idi bende aldım kargoya verdiler bu sabah
Kaliteli kalitesiz konusuna girmedim. Sadece toplanabilirliğini belirttim. (aslında dile getirmek istediğim yeni sistem bekleyecekler sağlam indirimler bulursa parça parça alsınlardı konuya giremeden farklı yönlere çekildi en sonunda asla ama asla yarım saat demememe rağmen yarım saat içinde topla yoksa ban denildi :)

Hayırlı uğurlu olsun almışsınız da kardeşim. Kaç günde gelir olayının bilir kişisi DA üyeleri mi ? Buradaki üyeler Ups'demi çalışıyor yada itopya mensubumu ? Ondan sonra konu buralara geliyor altındaki cevaplar 3-5 güne gelir 1 haftaya gelir . Yazmak için yazılan açmak için açılan konular bunlar işte.
Bunlar olabilecek şeyler,
Sistem aldıktan sonra 24 saat geçmeden, "PC kargolanmadı" diye telaşlanan üyeler var.
Heyecan ile ne yaptıklarını bazen kendileri bile bilmiyor.
Bazen birilerine sormak, bilgi almak istersin. İnsanlar da bu zamanlarında burayı tercih ediyor.
Ben dediğin konuların genelde başlıklarını düzenleyip, konu dışı kategorisine taşıyorum.
Ama bu kadar da gaddar olmaya gerek yok, art niyet ile yapılmayan eylemler.
Bu dediğin konulardan daha boş konular var forumda. İnsanlar orada sadece goygoy yapıyor.

Ben de kendisini severim ama bazen kendini ne yazıkki kontrol edemiyor. Mod arkadaşlarım bu kadar uyarıya rağemn yine de 1 aylık ban vermiş.

pentium.webp

Öyle tavır zannetmem yani zorla da sistem alınacak diye bişi yok Bence bir yıl değilde 1 2 hafta ve herkese karşı ozurle çözülür dicemde yönetime bağlı (69
Hayır zaten şu an ben yazıyorum. Aynı evde kalıyoruz demiştim. Normalde hesabını bana vermez. Fakat konu senin ile alakalı dyince yaşadığımı tekrar anlatmak istedim. Direk aynı kişi vb diyip konu değiştiriyorsun. Konuyu tekrar oku ve ban haklı mı haksız mı onu söyle bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaliteli kalitesiz konusuna girmedim. Sadece toplanabilirliğini belirttim. (aslında dile getirmek istediğim yeni sistem bekleyecekler sağlam indirimler bulursa parça parça alsınlardı konuya giremeden farklı yönlere çekildi en sonunda asla ama asla yarım saat demememe rağmen yarım saat içinde topla yoksa ban denildi :)
Kimse zorla al demiyorki istediğini al herkes istediğini alır son cümleyi diyen kisi kim acaba ?

Öyle tavır zannetmem yani zorla da sistem alınacak diye bişi yok Bence bir yıl değilde 1 2 hafta ve herkese karşı ozurle çözülür dicemde yönetime bağlı (69

Kimse zorla al demiyorki istediğini al herkes istediğini alır son cümleyi diyen kisi kim acaba ?
Nasıl anlamadım ?

Yöneticiler sanırım konuyu okuyor. Düzeltme yapacaklardır umarım. İntel pentium da yanlış bilgilendirilmeden raporlanmış (Bir sürü rapor da almış) Fakat 1 ay banlanmış. Ben 1 sene gittim. Bunun da sebebi haksız yere olduğunu düşünüyorum. Konuyu tarafsız okuyan kim varsa böyle de düşüneceğini tahmin ediyorum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,776
Son üye
Quenchh
Geri