Valla zaman ile toplanır diye diretmeme rağmen (anında topla dediler deOlabilir şuan vatanda 5600xtli sistem de 6k Burada banlamazlar keyfen rahat ol
Valla zaman ile toplanır diye diretmeme rağmen (anında topla dediler deOlabilir şuan vatanda 5600xtli sistem de 6k Burada banlamazlar keyfen rahat ol
Fakat parçalar daha kaliteli idi bende aldım kargoya verdiler bu sabahValla zaman ile toplanır diye diretmeme rağmen (anında topla dediler de) Yarım saat içinde topla yoksa ban atar geçeriz tavrı takındılar 1 sene de ban atmışlar valla. Arkadaşım haksız yemesine sinirlendi.
Hayır zaten şu an ben yazıyorum. Aynı evde kalıyoruz demiştim. Normalde hesabını bana vermez. Fakat konu senin ile alakalı dyince yaşadığımı tekrar anlatmak istedim. Direk aynı kişi vb diyip konu değiştiriyorsun. Konuyu tekrar oku ve ban haklı mı haksız mı onu söyle bence.Allah söyletti bir anda o olduğunu kabul ettin ilginçmiş![]()
Kaliteli kalitesiz konusuna girmedim. Sadece toplanabilirliğini belirttim. (aslında dile getirmek istediğim yeni sistem bekleyecekler sağlam indirimler bulursa parça parça alsınlardı konuya giremeden farklı yönlere çekildi en sonunda asla ama asla yarım saat demememe rağmen yarım saat içinde topla yoksa ban denildiFakat parçalar daha kaliteli idi bende aldım kargoya verdiler bu sabah
Bunlar olabilecek şeyler,Hayırlı uğurlu olsun almışsınız da kardeşim. Kaç günde gelir olayının bilir kişisi DA üyeleri mi ? Buradaki üyeler Ups'demi çalışıyor yada itopya mensubumu ? Ondan sonra konu buralara geliyor altındaki cevaplar 3-5 güne gelir 1 haftaya gelir . Yazmak için yazılan açmak için açılan konular bunlar işte.
Ve tekrar konuya bakar mısın önceki mesajlarımda link bıraktım. Sence ban gerekir miydi?Fakat parçalar daha kaliteli idi bende aldım kargoya verdiler bu sabah
Öyle tavır zannetmem yani zorla da sistem alınacak diye bişi yok Bence bir yıl değilde 1 2 hafta ve herkese karşı ozurle çözülür dicemde yönetime bağlı (69Valla zaman ile toplanır diye diretmeme rağmen (anında topla dediler de) Yarım saat içinde topla yoksa ban atar geçeriz tavrı takındılar 1 sene de ban atmışlar valla. Arkadaşım haksız yemesine sinirlendi.
Kimse zorla al demiyorki istediğini al herkes istediğini alır son cümleyi diyen kisi kim acaba ?Hayır zaten şu an ben yazıyorum. Aynı evde kalıyoruz demiştim. Normalde hesabını bana vermez. Fakat konu senin ile alakalı dyince yaşadığımı tekrar anlatmak istedim. Direk aynı kişi vb diyip konu değiştiriyorsun. Konuyu tekrar oku ve ban haklı mı haksız mı onu söyle bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kaliteli kalitesiz konusuna girmedim. Sadece toplanabilirliğini belirttim. (aslında dile getirmek istediğim yeni sistem bekleyecekler sağlam indirimler bulursa parça parça alsınlardı konuya giremeden farklı yönlere çekildi en sonunda asla ama asla yarım saat demememe rağmen yarım saat içinde topla yoksa ban denildi![]()
Nasıl anlamadım ?Öyle tavır zannetmem yani zorla da sistem alınacak diye bişi yok Bence bir yıl değilde 1 2 hafta ve herkese karşı ozurle çözülür dicemde yönetime bağlı (69
Kimse zorla al demiyorki istediğini al herkes istediğini alır son cümleyi diyen kisi kim acaba ?
Abi bence 1 ay gayet iyi bu kadar cezayaBen de kendisini severim ama bazen kendini ne yazıkki kontrol edemiyor. Mod arkadaşlarım bu kadar uyarıya rağemn yine de 1 aylık ban vermiş.
Alıntıyı görüntüle
Yani tavır takindilar dedinya az önceki cumlende bence çok saçma öyle bişi takindiklarini zannetmiyorumNasıl anlamadım ?
Uyarı puanı tam olark nedir?Ben de kendisini severim ama bazen kendini ne yazıkki kontrol edemiyor. Mod arkadaşlarım bu kadar uyarıya rağemn yine de 1 aylık ban vermiş.
Alıntıyı görüntüle
Hatanın yanlışlığına göre verilen bir şey olabilir.Uyarı puanı tam olark nedir?