Abdullah abinin çelişkili sözleri

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kendi yazdığın mesajların ne anlama geldiğini bilmiyorsun sanırım.
Kurduğun cümleleri tekrar tekrar oku bence, anlayabilmen için, satır satır ayırdım;

" Foruma lütfen eleştiri yapmayınız. Anında banlıyorlar valla az üstlerine giderseniz. "
" Kim ne yaparsa yapsın fakat dile getirmeyin. Bu yazdıklarımdan dolayı bile ban yiyebilirim :( "
" Kanıtlarıyla bir iki yanlış banı sunabilirim. "
" Biraz daha üsteseler banlanma ihitmalleri çok yüksek onlarda biliyor anlıyor. "
" Ban atacak bir şey bulursunuz yine :) "

Ayrıca konuyu ve içeriğini en az konu sahibi kadar iyi bildiğini düşünüyorum.
Şu ana kadar kurduğun cümlelerde 1 tane haklı olduğun yer yok.
Ama ısrarla üstelemeye devam ediyorsun.
Arkadaşım demiş fakat bahsettiği kişi kendisi, görebiliyorum bilgilerden :) O konuda da haksız olmasına rağmen kaç sayfa diretmişti.

Kendi yazdığın mesajların ne anlama geldiğini bilmiyorsun sanırım.
Kurduğun cümleleri tekrar tekrar oku bence, anlayabilmen için, satır satır ayırdım;

" Foruma lütfen eleştiri yapmayınız. Anında banlıyorlar valla az üstlerine giderseniz. "
" Kim ne yaparsa yapsın fakat dile getirmeyin. Bu yazdıklarımdan dolayı bile ban yiyebilirim :( "
" Kanıtlarıyla bir iki yanlış banı sunabilirim. "
" Biraz daha üsteseler banlanma ihitmalleri çok yüksek onlarda biliyor anlıyor. "
" Ban atacak bir şey bulursunuz yine :) "

Ayrıca konuyu ve içeriğini en az konu sahibi kadar iyi bildiğini düşünüyorum.
Şu ana kadar kurduğun cümlelerde 1 tane haklı olduğun yer yok.
Ama ısrarla üstelemeye devam ediyorsun.
Bence haklı cümleler. Konu sahibi ile aynı ip den girmem kusura bakma aynı kişi olduğumu kanıtlamaz bunu daha önce de belirttim. https://donanimarsivi.com/forum/kon...-2yi-karla-satmak-icin-alan-ueye.68834/page-9 oku bakalım 30 dakika içinde toplarım vs denmiş mi? İndirimlerden zamanla kovalanır ve toplanır demişim ısrarla. ( BÜTÜN ÜYELER LÜFTEN MURATSONER in yazdıklarına baksınlar. Banı hak ediyor muydu lütfen yazınız.)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşım demiş fakat bahsettiği kişi kendisi, görebiliyorum bilgilerden :) O konuda da haksız olmasına rağmen kaç sayfa diretmişti.
Kendisi olduğumu nerden biliyorsun. Aynı evde yaşıyoruz. Forumu bıraktı kendisi zaten. Haksız 1 sene ban yemek bence gayet iyi sebep

Bence haklı cümleler. Konu sahibi ile aynı ip den girmem kusura bakma aynı kişi olduğumu kanıtlamaz bunu daha önce de belirttim. https://donanimarsivi.com/forum/kon...-2yi-karla-satmak-icin-alan-ueye.68834/page-9 oku bakalım 30 dakika içinde toplarım vs denmiş mi? İndirimlerden zamanla kovalanır ve toplanır demişim ısrarla.

Kendisi olduğumu nerden biliyorsun. Aynı evde yaşıyoruz. Forumu bıraktı kendisi zaten. Haksız 1 sene ban yemek bence gayet iyi sebep
Aynı IP'den bağlanan önceki kişiler bile aynı sebeplerden ban yemiş tesadüf işte :)

Bence haklı cümleler. Konu sahibi ile aynı ip den girmem kusura bakma aynı kişi olduğumu kanıtlamaz bunu daha önce de belirttim. https://donanimarsivi.com/forum/kon...-2yi-karla-satmak-icin-alan-ueye.68834/page-9 oku bakalım 30 dakika içinde toplarım vs denmiş mi? İndirimlerden zamanla kovalanır ve toplanır demişim ısrarla.

Sana verdiğim cevabımı tekrar hatırlatayım.
Özellikle son paragrafı 3-4 kere okumanı rica ediyorum.
Screenshot_13.webp

Suçlamıyorum siz hemen o psikolojiye giriyorsunuz. Sistem eleştirisi yapan arkadaşım 200 300 daha pahalıya indirimlerden toplanır demişti. Sözde 30 dakika demiş gibi davranıp yanlış bilgilendirmeden 1 sene ban atmışsınız. Ne kadar normal bu? Israrla indirimler kovalanarak toplanır demesine rağmen ve zamanla demesine rağmen ?
(aynı şekilde ban yeme ihtimalim olduğunu düşünüyorum dile getiriyorum diye, keyfen banlıyorsunuz demedim yanlış olduğunu savunuyorum kural ihlali de yapmıyorum)
Olabilir şuan vatanda 5600xtli sistem de 6k Burada banlamazlar keyfen rahat ol

Bu gönderi altında bile eleştiri yapan 20 kişi varken özellikle bu arkadaşın IP adresinden bağlananlar ban yemiş ve haksız olduğunu düşünüyor çok ilginç gerçekten.

pentium iyi çocuktu ama bir hatası vardı,çok ihlal yapardı...

Sana verdiğim cevabımı tekrar hatırlatayım.
Özellikle son paragrafı 3-4 kere okumanı rica ediyorum.
Alıntıyı görüntüle
Benzer bileşenleri aynı zamanda koyacağımı diretmedim. Büyük bir kitle zamanla alıyor. Ve zamanla 200 300 pahalıya toplanacağını dile getirmiş. Başka yönlere çekip ban atmak için yarım saat diyen kişi o değil ya

Reaksiyon kısmıyla ilgili yorum yapmak istemiyorum.
Benim de hoşlandığım/hoşlanmadığım şeyler var elbet.
Sonuçta ben de herkes gibi bu forumun üyelerinden biriyim.

Ama ...

Atılan banları sorgulamanız bana çok saçma geliyor.
Sanki forum, yöneticilerin eğlence alanı, diktatörlük ile falan yönetiliyor.
Canımız sıkılınca avlanmaya çıkıyoruz, "şunu yollayalım" diyip banlıyoruz.

Başkasının en ufak hatasını bile "banlanmalı" diyerek raporlayabiliyorsunuz.
Sorguladığınız üye ise sürekli olarak kural ihlali yapıyor, bunu siz fark etmiyor musunuz?
Yoksa bunu bildiğiniz halde "arkadaşınız" olduğu için görmezden gelip, tolerans mı tanınmasını istiyorsunuz?

Forum içerisinde, "Intel Pentium" kadar kural ihlali yapan ve rapor yiyen başka bir kullanıcı yok.

Sormak, sorgulamak kötü değil ama, neyi-nasıl sorguladığınıza bağlı.
"22,421" kayıtlı üye var, 1 tanesi benim. Geri kalan hiç kimseyi şahsi olarak tanımıyorum.
Karar verirken de şahsi olarak karar vermiyorum. Mehmet'în çözümlediği raporlarda da aynı durum geçerli.

Forumu sahiplenmek güzel, ama bazen, sanki arkadaşlar arasında açılmış Discord sayfası gibi görebiliyorsunuz.
Bende 7 gün toplam ban yedim fakat siz haklıydınız diyeceğim bir şey yok
Birde pentium un banı ne zaman kalkacak

Benzer bileşenleri aynı zamanda koyacağımı diretmedim. Büyük bir kitle zamanla alıyor. Ve zamanla 200 300 pahalıya toplanacağını dile getirmiş. Başka yönlere çekip ban atmak için yarım saat diyen kişi o değil ya
Allah söyletti bir anda o olduğunu kabul ettin ilginçmiş :)

Forumda sırf mesaj ve reaksiyon skoru kasmak için zaman harcayanlar var. 15 dakika boyunca cevap yazdığım konulara tek kelime ile cevap verip kaçıyorlar. Sayfayı yenileyip en son konuya yazıyorlar. Türkçe desen yok , bilgi desen yok... Mesela bunun en büyük örneği alınma ama @Beyfendiiii6 . Adam yemiyor içmiyor burada skor kasıyor. Yani doğru düzgün takılsa eyvallah ama 15 dakika cevap yazdığım konuya tek kelime yazıp sadece skor kastığını görmek + "almayacağım" dediği halde aldığı "sözde ödülünü" görünce koyuyor biraz. 80+ Titanium olunca forumu salacağından eminim.
Çok haklısın

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri