o zaman dönüştürücü kullanman lazım hdmı dönüştürücü ama hdmı dönüştürücü sağlam bir şey alman lazım yoksa monitör ekranı sürekli olarak git gel yapar ve bu durum da çok rahatsız edici2009 model laptop var yaniyürr amd ekran
Laptopta kullanmıyacağım laptopun kendi ekranı var ahahaha Abdullah abi yeni sistemi yayınlasın ona alacağımo zaman dönüştürücü kullanman lazım hdmı dönüştürücü ama hdmı dönüştürücü sağlam bir şey alman lazım yoksa monitör ekranı sürekli olarak git gel yapar ve bu durum da çok rahatsız edici
ha çok pardonLaptopta kullanmıyacağım laptopun kendi ekranı var ahahaha Abdullah abi yeni sistemi yayınlasın ona alacağım
Hayırlı Olsun.BENDE dün almıştım yorumları baya güzel çarşamba günü muhtemeln elime ulaşır.
Abim oto elektrikçi bende sanayi görmüş adamım kanka içinden geçerim onun olmadı kaynak atarız led döşücem kasaya eğer ışıksız ise masayada Led döşüyeceğimsorun yok ama vidaları iyi sık bro sağlam masaya koy
Reis zoruma gider valla yaDakika 1 gol 1. Umarım sadece dostumun elindeki ürün sıkıntılıdır ve değiştirirler.James Donkey 144HZ 1MS 27 İNCH MONİTÖRDE GÖRÜNTÜ SIKINTISI
Selamlar arkadaşlar Abdullah kardeşim önerisi üzerine monitörü aldım ve ilk defa 144 hz monıtor kullanıyorum ancak monıtorde sankı çok az pixel bi görüntü var gibi geliyor bana. Acaba bu 144 hz olmasından kaynaklımı diğer monıtorum 75 hz 24 ,nch asus monitördü ve onun goruntu kalitesi olsun...donanimarsivi.com