mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Ne demiş ki? Ben bilmiyorum.
technopat dan geldiğine emin misin? "bişey" değil "bir şey" olarak yazılır çünküEvet haklısın. Abdullah abiyi seviyorum zaten. Söylediğim gibi dolandırıcı demek terbiye dışıda bişey. Bundan dolayı özür diliyorum bende.
Bir şöyle bin düşünEvet haklısın. Abdullah abiyi seviyorum zaten. Söylediğim gibi dolandırıcı demek terbiye dışıda bişey. Bundan dolayı özür diliyorum bende.
Bende zaten forumada özür diledim. Hatamı hatta hata da denmez yanlışımı biliyorum. Ben böyle terbiyesizlik yapmadım hayatımda. tüm forumdan özür diliyorum. Affetmek ya da affetmemek size kalmış.Abdullah abi ister affeder ister affetmez,
Ama siz sadece onun şahsına değil,
Donanım Arşivi Forum'a da hakaretlerde bulundunuz.
Yani onun affetmesi, bu forumun kullanıcılarına ettiğiniz hakaretleri affettirmez.
Ben davayı duymadan öncede özür diledim zaten. Kaynak ve saat atıyorum.Bir şöyle bin düşün
Madem seviyordu ve izliyordun o kadar videodaki emeği ve kaynak göstererek video çekmesini görmedin mi? Dava 'yi duyunca hemen özür dileriz. Kişiliğiniz bozuk sizin.
-Çöp, dolandırıcı, para için her şeyi yaparBu arkadaş da kesin bu Donanım Arşivine laf atıp foruma üye olup çaktırmadan Abdullah beyi destekliyor dava açmasın diye.
Zaten dün üye olmuş.
Aynen öyle.Bu arkadaş da kesin bu Donanım Arşivine laf atıp foruma üye olup çaktırmadan Abdullah beyi destekliyor dava açmasın diye.
Zaten dün üye olmuş.
Bizde saygımızı bozuk konuşmaya başlasak kaosu görürler. Ama büyüklük bizde kalsın.Ya şu malum forumda neden sürekli burayı linçleyip dalga geçiyorlar anlamış değilim.
Eleştirmek başka bir şey, bunların amacı çamur atmak boş yere kaos yaratmak.