Abdurrahman Avf
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Ben seni yapamaz diyorsun sandım6600xt'li bile sistem yapılabilir
Ben seni yapamaz diyorsun sandım6600xt'li bile sistem yapılabilir
Konu Abdullah reyizse hiçbir sistem yapılamaz değilBen seni yapamaz diyorsun sandım
@Abdullah Hacıgül duy sesimizi reis@Abdullah Hacıgül abi o kadar sistem yaptım şimdi sıra 13 k ya rtx 3060 lı yada rx 6600xt bir gelmez mi
Bilgisayarla birlikte sarılarak uyursun reis ne olacak.Gelicek dedi ya adam sabredin az hakkını veriyor fazlasıyla sistem alıcak param var ama onu koyucak odam yok o yüzden alamıyorum işe bak
Bende al sat yapıyorum napim açıkça söylüyorum al sat yaptığımı tr de ekmek aslanın azındaBilgisayarla birlikte sarılarak uyursun reis ne olacak.
İnşallah günaha girmiyorumdur alıp 1000tl kar ile satıyorum sadece bir sefer yaptım keşke sistem koyucak odam olsa da oyun keyfi yapsam kafa dağıtsamBende al sat yapıyorum napim açıkça söylüyorum al sat yaptığımı tr de ekmek aslanın azında
bin tl farkla satıyorsan g4ü alayım senden kardeşim. sorun senin gibiler değil adam 4k kar koymuş satamayacak veya satsada birine saplayacak kul hakkına girecek.Bende al sat yapıyorum napim açıkça söylüyorum al sat yaptığımı tr de ekmek aslanın azında
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnşallah günaha girmiyorumdur alıp 1000tl kar ile satıyorum sadece bir sefer yaptım keşke sistem koyucak odam olsa da oyun keyfi yapsam kafa dağıtsam
Sen çoğunluğa bak kral onları boşverYaparım da kıymet mi biliniyor kardeşim yapayım sonra alamayan insanlar konu açsın söver gibi konuşsun ne diye kendimi yorayım
G4 ü alamadım knka inşallah önümüzdeki sistemi alıcambin TL farkla satıyorsan g4ü alayım senden kardeşim. sorun senin gibiler değil adam 4k kar koymuş satamayacak veya satsada birine saplayacak kul hakkına girecek.
İ3 12100f rtx 2060 16gb RAM 500gb m2 var sıfır 12750 istiyorum isterse onu verimbin TL farkla satıyorsan g4ü alayım senden kardeşim. sorun senin gibiler değil adam 4k kar koymuş satamayacak veya satsada birine saplayacak kul hakkına girecek.
drop sistemi gibi bir şey yapılamaz mı. itopya talep alır bir iki gün vs parayı blok eder kura ile 400 kişi çeker satar. 400 sistemden en az 150si al satçıya gitti yine. sahibinden doldu taştı.Yaparım da kıymet mi biliniyor kardeşim yapayım sonra alamayan insanlar konu açsın söver gibi konuşsun ne diye kendimi yorayım
düşüneceğim hocam yazarım pmden.Sen çoğunluğa bak kral onları boşver
G4 ü alamadım knka inşallah önümüzdeki sistemi alıcam
İ3 12100f rtx 2060 16gb RAM 500gb m2 var sıfır 12750 istiyorum isterse onu verim
Abi bu konu sahibi APU sistem çıkardığında kredi çekip *Abdullah Abi Takipçilerini üzdü* diye konu açan arkadaş. O sistem zayıf diye almamıştı. şimdi 3050 çıkardın onda da aynı konu. Birde boşver sana laf edenleri. sen bu ülkedeki gençler için baştakilerden daha fazla iş yaptın.Yaparım da kıymet mi biliniyor kardeşim yapayım sonra alamayan insanlar konu açsın söver gibi konuşsun ne diye kendimi yorayım