Neler Yeni

Abdullah Hacıgül Haklı! İkinci El Sistem Toplayın

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Kasanın olmaması aslında misafir çocuğuna counter atmaya yarıyor. Çocuk bakacak ortada kasa yok, oyun oynayabilir miyim diye soramayacak.
yalnız monitör den anlaşılır bide anlarsa oynarken Anakart a bişey dökse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasanın olmaması aslında misafir çocuğuna counter atmaya yarıyor. Çocuk bakacak ortada kasa yok, oyun oynayabilir miyim diye soramayacak.
Bence 30+ bin üstüne kasa alınmalı misafir çocuğu v.b varsa ama 6 bine alınmaz bence kasa

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,724
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Figür %10 FPS artışı

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Parasi olmayanlar icin en mantikli secenek 2.el toplamak

Cok tehlikeli bir sure kullandim komple sikinti, el yapimi kasa yapmak lazim bir tane
Karton kutunun yanlarına delik açsak o deliklerden vantilatör le fln hava bile verilir ekstra sıvı soğutucu vermeye gerek kalmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
John Mcarrey
ekran kartı hariç benzer bir sistem ryzen 5600 ile arkadaşa toplatık, ekran kartı rx6600 tercih edilirse fsr3.0 ile canavar oluyor

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Keloğlan 🆚sinek

Cok tehlikeli bir sure kullandim komple sikinti, el yapimi kasa yapmak lazim bir tane
El yapımı kasa yapma fikri çok mantıklı ona bide sıvı soğutucu parasına vantilatör alacan bilgisayar ı calıstırmadıgımız zamanlar ev de kullanılır

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,559
İsim
Kadir
Giriş segment anakart fiyatlarının düşmesi lazım gereksiz pahalı geliyorlar bana

cornlov

80+ Bronze
@Abdullah Hacıgül keşke 2. El alış satış yapılabilecek bi platform kursanız veya ortaklık yapsanız. Ne güzel olur. Şuan güncel platformlar bana çok tatmin edici gelmiyor. Sonrasını 1 liraya alıp 1000 liraya satmaya çalışan firmalar düşünsün :kekw: :kedi:

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Keloğlan 🆚sinek

Ev yapımı kasa yapıp delik accan yanlarına 360 mm sıvı soğutucu almak yerine 150 w vantilatör veya 2 tane 130 w vantilatör alacan bilgisayar çalışırken yanına koycan bilgisayar ı kapatınca evde kullanılsa çok verim alınır ve sıvı soğutucu dan daha çok soğutur ama bilgisayar bostayken vantilatör ler çalısmamalı

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,559
İsim
Kadir
Ev yapımı kasa yapıp delik accan yanlarına 360 mm sıvı soğutucu almak yerine 150 w vantilatör veya 2 tane 130 w vantilatör alacan bilgisayar çalışırken yanına koycan bilgisayar ı kapatınca evde kullanılsa çok verim alınır ve sıvı soğutucu dan daha çok soğutur ama bilgisayar bostayken vantilatör ler çalısmamalı
bununla uğraşmak yerine hurdacı veya 2.el pc satan dükkandan kasa alırsın daha mantıklı bir tercih olur 500 e bile sağlam kasa bulursun

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Eren n
nvidia almakla çok iyi yapmışsın dostum ben 6800 xt kullanıyorum yazılımı hala berbar açılmıyor amd radeon kendi kendine sam ayarını falan açıyor kapatmak isteyince her şeyi kapatıyor satıp nvidia geçeceğim bende

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Keloğlan 🆚sinek

Sıvı soğutucu almak yerine https://www.akakce.com/islemci-sogu...DYtUzVcJYC-atJJ0fht3WbcYjoDZ4su0aAoQ6EALw_wcB bu fiyata şunlar alınabilir https://www.akakce.com/vantilator/e...ISlOfOl8w6FNjocBNmfz2tVyFpa4xn7UaAoIZEALw_wcB 150 w isteniyorsa 👆 2 tane alıp 260 w olarak daha verimli çalıştırılmak isteniyorsa 👇https://m.n11.com/urun/vanti-kcf-27...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Mesaj otomatik birleştirildi:

bununla uğraşmak yerine hurdacı veya 2.el pc satan dükkandan kasa alırsın daha mantıklı bir tercih olur 500 e bile sağlam kasa bulursun
Uğraşacak kişiler için bazı kişiler birkaç derece için kendi fanını yapmaya çalışıyo bit pazarından fln alıp bu taktik daha serin bırakır bilgisayar ı hem uğraşacak kişiler için mantıklı geldi bana kişiye bağlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,651
Üyeler
170,228
Son üye
Soydan42
Top Bottom